Nazaj na seznam zadetkov

Lepilni trakovi in palete Celje, MAP d.o.o.

MAP d.o.o. podjetje zaposluje strokovnjake za lepilne trakove in palete. Nahajamo se v Celju in smo tako doma kot v tujini poznani kot top ponudnik. Ponudba je široka in zajema celoten spekter novih in rabljenih euro palet. Preverite jo!

Ne veste, kam s paletami, ki so vam ostale? Pri nas odkupujemo vse vrste lesenih palet standardnih dimenzij. Če jih ne potrebujete več, jih pri nas odkupimo. Če mislite, da so odslužile, jih pri nas lahko zamenjate za nove. Palete lahko pripeljite v našo centralno skladišče, kjer se bomo dogovorili o top pogojih odkupa.

Palete pri nas lahko tudi kupite. Prevzamete jih lahko osebno na našem prevzemnem mestu med delovnim časom. Če pa vam ura ne ustreza, se lahko dogovorimo za prevzem tudi izven rednega delovnega časa. Kupljene palete pri nas vam po želji tudi dostavimo v vaše skladišče ali želeno lokacijo.

Nudimo vam široko top ponudbo lepilnih trakov in palet v našem podjetju v Celju

Palete, ki ste jih naročili pri MAP d.o.o. vam v večini primerih dostavimo na izbrano lokacijo že naslednji delovni dan. Slovimo po hitri distribuciji. Strankam s sedežem iz Celja z okolico lahko palete dostavimo še isti delovni dan. Zagotavljamo vam visoko raven kvalitete novih in rabljenih palet.

Sprejemamo palete v različnih stanjih, saj sami poskrbimo za njihovo obnovo. Nudimo vam takojšnje plačilo pri odkupu vaših palet, pri čemer vam ponudimo konkurenčno ceno. Našo top ponudbo zajemajo:

  • lepilni trakovi,

  • prodaja palet,

  • odkup palet,

  • potiskani samolepilni lističi.

Dogovorite se z nami za top ponudbo. Na voljo smo vam za kakršnakoli vprašanja o lepilnih trakovih in paletah v našem podjetju iz Celja.