Nazaj na seznam zadetkov

Lesena embalaža, deklariranje in pakiranje, Slovenija, DM&DM2 d.o.o.

Oglejte si ponudbo podjetja DM&DM2 d.o.o. iz Ljubljane, ki je najboljši ponudnik za:

  • leseno embalažo (odkupimo rabljene EURO/EPAL palete),

  • deklariranje in pakiranje,

  • skladiščenje,

  • pretovor,

  • manipulacije.

Zanesite se na našo pakirno, skladiščno oziroma logistično službo v Ljubljani. Na trgu storitve ponujamo od leta 2012 in ves ta čas dokazujemo svojo konkurenčnost v dejavnosti, ki je v Sloveniji precej razvita.

Sposobni smo izstopati, ker smo dobro organizirani za delo ter ciljno usmerjeni. Zadovoljstvo strank garantiramo s kratkim odzivnim časom in hitro obdelavo naročil, ne glede na to, ali potrebuje EURO palete ali ostale storitve iz ponudbe.

Ker na prvo mesto postavljamo vaše zadovoljstvo, stremimo k hitremu izpolnjevanju vaših zahtev po najbolj dostopnih cenah. Ugodne cene so torej še en razlog več, da se naročniki lesene embalaže, deklariranja in pakiranja obračajo na nas.

Tu pa je še naša fleksibilnost. S strankami iz različnih dejavnosti oziroma različnimi podjetji smo pripravljeni na redna ali občasna sodelovanja. Vedno spoštujemo individualne dogovore, zato smo tudi med najbolj ugodnimi.

Podrobno o ponudbi

Deklariranje in pakiranje

Deklariranje in pakiranje blaga nudimo uvoznikom, ki želijo, da se več enot pakira v eno ali pa, da dodamo oznake kot so 1+1 gratis, akcija...

Nudimo deklariranje blaga, ko je potrebno dodati označbe v Slovenščini, novo EAN kodo ...

Lesena embalaža

Med največkrat uporabljenimi oziroma najbolj priljubljenimi vrstami lesene embalaže so EPAL oziroma EURO palete. Gre za lesene palete, ki jih je možno uporabiti večkrat. Kot take so tudi z vidika varovanja okolja oziroma ekološkosti mnogo bolj prijazne, prav tako ne izgubljajo vrednosti na način, kot se to zgodi pri paletah za enkratno uporabo

Odkup euro palet

Imamo odlične odkupne pogoje ter vam zagotovimo hiter, preprost odkup euro palet. Povprašajte za dodatne informacije.