Nazaj na seznam zadetkov

Lesena notranja vrata Trojane, Mizarstvo Joco

Iščete ugodno mizarstvo, ki vam bo uredilo notranjo opremo in pohištvo po meri? Obrnite se na MIZARSTVO JOCO, Joži Bogataj s.p. iz Trojan.

Opremite svoj dom ali poslovne prostore z edinstvenimi izdelki. Naročite jih v našem mizarstvu za ugodno ceno, ob tem pa si zagotovite kakovostno, natančno in kar najhitrejšo izdelavo.

Na voljo imamo lesena notranja vrata iz Trojan, ki so najvišje kvalitete

Smo mizarstvo z dolgoletnimi izkušnjami in odličnimi referencami. Ker vseskozi ohranjamo ugodne cene, se v naše mizarstvo stranke rade vračajo, ponosni pa smo tudi na to, da stalno pridobivamo nove. Postanite del širokega kroga zadovoljnih kupcev tudi vi in se prepričajte sami, da smo ugodno mizarstvo, ki mu lahko zaupate vse želje glede notranjega pohištva in opreme.

Čeprav ste nas našli, ko ste iskali ugodno mizarstvo, v Mizarstvu Joco dobite mnogo več kot to. Svoje delo opravljamo:

  • z ljubeznijo,

  • predano in

  • odgovorno in to se odraža na leseni notranji opremi ter pohištvu po meri. Smo pravi naslov za izdelavo lesenih notranjih vrat po meri.

Potrudimo se uresničiti vse zamisli glede notranje opreme in pohištva ob tem pa zagotoviti ugodno ceno za mizarstvo. Joco smo pravi partner za vas, ker od najmanjših do najzahtevnejših naročil poskrbimo, da so narejena po vaših željah!

Naše ugodno mizarstvo lesena vrata, notranjo opremo in pohištvo po meri izdeluje hitro ter kvalitetno

Uporabljamo izključno kakovostne materiale, pri delu pa si pomagamo z najsodobnejšimi orodji. Vlagamo v razvoj našega mizarstva, tako z vidika tehnologije kakor tudi znanja. Stalno spremljamo mizarske trende, da lahko izpolnimo vse zahteve trga.

V našem mizarstvu uporabljamo različne vrste lesa. Pri izbiri vam z veseljem pomagamo. Glede na vaše želje vam notranjo opremo in pohištvo izdelamo iz evropskega ali tropskega lesa. Lahko se odločite za različne vrste furnirja, kateri bo najbolj primeren, vam bomo svetovali, ko bomo dogovorili tudi vse ostale podrobnosti sodelovanja.

Če želite doseči maksimalno bivalno udobje, potem izberite ugodno Mizarstvo Joco in notranjo opremo ter pohištvo po meri naročite že danes

Izdelamo vam:

  • kuhinje,

  • otroške sobe,

  • notranja vrata,

  • vhodna in notranja lesena vrata,

  • stopnice,

  • pisarniško pohištvo,

  • gostinsko opremo.

Poglejte si naše reference za ugodno mizarstvo, notranjo opremo, pohištvo izdelavo lesenih vrat po meri in spoznajte, kaj vse lahko izdelamo za vas, da dobite udoben, funkcionalen in estetsko oblikovan prostor.