Nazaj na seznam zadetkov

Lesene skulpture z motorno žago

ANDRAŽ JANHAR S.P. je top ponudnik kiparstva z motorno žago. Ukvarjamo se z izdelavo unikatnih lesenih skulptur. Iz hloda lesa izdelamo pravo mojstrovino. So odlična ideja za popestritev okolice doma, turističnega ali poslovnega okolja.

Lesene skulpture izdelamo z motorno žago iz lesa, prvovrstne kakovosti. Izdelki so unikatni, upodabljajo pa lahko ljudi, živali, nabožne motive... S kiparstvom z motorno žago se ukvarjamo že kar nekaj časa, v vseh letih delovanja pa smo nabrali ogromno znanj in izkušenj. Smo iznajdljivi, odlikuje pa nas velika mera kreativnosti.

Za izdelavo lesenih skulptur z motorno žago uporabljamo kvalitetno opremo ter primerno zaščitno opremo, da lahko zagotovimo kvalitetno, varno in hitro izdelavo izdelkov iz lesa.

Izdelujemo unikatne lesene skulpture z motorno žago po top ponudbi

V okviru lesenih skulptur z motorno žago pa prav tako izdelamo otroška igrala po naročilu. V tem sklopu vam nudimo celovite storitve. Pripravimo teren, uredimo varnostno podlago ter igrala montiramo. Primerna so tako za zasebno kot za javno uporabo.

ANDRAŽ JANHAR S.P. pri izdelavi lesenih skulptur z motorno žago vedno upošteva želje in ideje naročnikov. Skulpture so odlična ideja za lep in estetski videz okolice ter izvirno okrasitev. Imamo čut za detajle. Našim cenjenim strankam pa zagotavljamo tudi prijazne cene.

Stopite v stik z nami, če vas zanima izdelava lesenih skulptur z motorno žago. Hitro se odzovemo na povpraševanja, dejavni pa smo kjerkoli po Sloveniji. Ne odlašajte in si priskrbite kreativno ureditev okolice.