Nazaj na seznam zadetkov

Lesene strehe, fasade in skodle Osrednja Slovenija, SKODLARSTVO KOŽELJ, d.o.o., izdelava lesenih streh in fasad, izdelava lesenih skodel, prekrivanje streh s skodlami

SKODLARSTVO KOŽELJ, Izdelava in montaža ročno cepljenih skodel, d.o.o. je strokovnjak na področju skodlarstva. Aktivno se ukvarjamo z njim že več kot 20 let, med tem časom pa smo pridobili številne izkušnje, znanja ter reference. Nudimo vam sledeče:

  • izdelava lesenih streh,

  • izdelava lesenih fasad,

  • izdelava lesenih skodel,

  • prekrivanje streh s skodlami.

Pri lesenih strehah, fasadah in skodlah na splošno delujemo z veliko mero spretnosti, natančnosti, učinkovitosti, prav tako pa smo hitro odzivni in cenovno dostopni. Vse to nas spreminja v kakovostnega ponudnika, ki je v Osrednji Sloveniji vedno bolj iskan.

Mislite, da smo pravi za vas? Pokličite nas!

Smo top ponudnik za lesene strehe, fasade in skodle Osrednja Slovenija

Podjetje SKODLARSTVO KOŽELJ, d.o.o. skrbno izbere les, ki ga uporabi za izdelavo lesenih streh, fasad in skodel. Večina lesa, ki ga uporabljamo v Osrednji Sloveniji je narejeno iz smreke, jelke in macesna.

Čeprav se nahajamo v Osrednji Sloveniji, smo vam po dogovoru na voljo kjerkoli.

Vsako leto pripravimo skodle iz okoli 150 kubičnih metrov lesa. Naše skodle so dolge od 30-100 cm.

Pri svojem delu vedno upoštevamo želje, preference in zahteve svojih strank. Prav tako pa uporabljamo orodja in pripomočke, ki so posebej namenjeni naši obrti, zato se lahko vedno pohvalimo z zavidanja vrednimi rezultati.

Zatorej ne odlašajte in se odločite za nas, ko iščete mojstra za lesene strehe, fasade in skodle v Osrednji Sloveniji.

Z veseljem bomo sodelovali z vami!