Nazaj na seznam zadetkov

Naredite korak, pustite, da vam pomagamo in svetujemo. Spoznajmo se in skupaj začnimo iskati dobre rešitve s pomočjo naše psihoterapije v Ljubljani

V ordinacijah Levjesrčna, tako v Ljubljani kot na Dolenjskem, delamo s ciljem, da vas nagovorimo v upanje, voljo, srčnost in pogum za današnji in sr(e)čnejši jutri.

Psihoterapija Ljubljana

Dobrodošli v ljubljanski ordinaciji LEVJESRČNA, ki se nahaja na naslovu Stegne 7. Tu najdete varen in nevtralen prostor za pogovor. Prostor, kjer ste slišani, razumljeni, sprejeti. Prostor, kjer se lahko pogovarjate o vzponih in padcih, s katerimi se v življenju srečujete, in prostor kjer, se začnete učiti, kako prepoznati in spremeniti, kar vas omejuje na poti do bolj kvalitetnega življenja, odnosov.

Pri LEVJESRČNA Taja Borštnar s.p. vam je na voljo izkušena in usposobljena terapevtka. Prijaznost, diskretnost, profesionalnost so temelj, na katerem z njo gradite medsebojno zaupanje in začnete napredovati, uresničevati cilje, doseči boljše počutje oziroma zdravje.

Psihoterapija Dolenjska

Psihoterapijo za stranke iz Dolenjske izvajamo v ordinaciji na naslovu Gubčeva cesta 16, Trebnje. Po predhodno dogovorjenem terminu smo tako kot v Ljubljani tudi tukaj dosegljivi za izvajanje

  • PSIHOTERAPIJA

  • SVETOVANJE

  • SVETOVANJE ZA PARE

  • SVETOVANJE ZA DRUŽINE

  • MEDIACIJA

V kolikor zaradi časovne stiske ali lokacije ne morete obiskati nobene od lokacij, se lahko dogovorimo tudi za psihoterapijo, ki se izvaja na daljavo preko spleta. Kontaktirajte nas za več informacij glede prostih terminov za psihoterapijo v Ljubljani, na Dolenjskem ali online.

Več o psihoterapiji - kdaj, h komu, koliko stane

Ljudje smo v večini podvrženi hitremu, stresnemu tempu življenja, v katerem se srečujemo še z najrazličnejšimi situacijami, ki nam lahko povzročajo skrbi, strah, stisko ... Čez mnoge zmoremo sami, včasih pa si tudi ne znamo pomagati. Takrat je odločitev za psihoterapijo ali kakšno drugo obliko strokovne pomoči zelo smiselna.

Vsekakor pa psihoterapija ni namenjena samo tistim, ki iz kakršnegakoli razloga težke situacije ne zmorejo predelati sami, pač pa tudi posameznikom, ki si želijo osebnostno rasti in se razvijati. Psihoterapija je odličen proces, da spoznamo in začnemo bolje razumete svoje vedenje, misli, čustva, zato niti ni presenetljivo, da je iskanje psihoterapevtskih storitev v porastu.

Je pa pomembno, da nekaj pozornosti namenite tudi izbiri psihoterapevta oziroma ordinacije, ki psihoterapijo izvaja strokovno, skladno z etičnim kodeksom in na podlagi pridobljenih znanj, ki pa jih dobri psihoterapevti tudi nenehno nadgrajujejo.

Kakšno metodo psihoterapije izvajamo v Ljubljani in na Dolenjskem v ordinacijah Levjesrčna?

Ukvarjamo se z integrativno psihoterapijo. Ta združuje različne smeri psihoterapije, v ospredje pa postavlja pomen terapevtskega odnosa, spoštovanje notranje vrednosti vsakega človeka, normalizacija nalog psiholoških procesov, zavezanost k pozitivni življenjski spremembi, pomembnost polnega notranjega in zunanjega kontakta in celosten pogled na posameznika.

Koliko časa traja obisk pri psihoterapevtu in kako dolgo se obiskuje psihoterapijo?

Terapevtska ura traja 60 minut. Zaželeno je, da so srečanja enkrat tedensko ob isti uri.

Trajanje terapevtskega odnosa je odvisen od strankinih želja, potreb oziroma ciljev. Včasih je dovolj kratkotrajna psihoterapija (nekaj mesecev), spet drugič pa dolgotrajna, poglobljena, ki lahko traja tudi nekaj let.

Ne glede na navedeno, pa je najbolj pomembno, da s terapevtom psihoterapijo strokovno zaključite, zato je pred zaključkom ali premorom psihoterapevta potrebno obvestiti, se pogovoriti in omogočiti, da se prilagodi delovni proces.

Koliko stane psihoterapija?

Trudimo se, da tako za psihoterapijo v Ljubljani kakor za stranke iz Dolenjske zagotavljamo čim bolj prijazen cenik. Najdete ga tukaj.

Druge storitve

Poleg psihoterapije v Ljubljani in na Dolenjskem smo dosegljivi tudi za druge oblike sodelovanja. Za več informacij vabljeni h kontaktu.