Nazaj na seznam zadetkov

Ljubljana, inštrukcije nemščina, španščina, angleščina, BOJAN KLOPČIČ S.P.

Je test pred vrati? Mogoče spraševanje? In ti ingliš ne gre ravno najbolje? Ablaš manj kot intiendaš? Pri dojč pa nikoli ne veš a je der, die ali das? Brez skrbi in TOP inštrukcije obišči.

IZOBRAŽEVANJE, INŠTRUKCIJE, POUČEVANJE BOJAN KLOPČIČ S.P. iz Ljubljane, ki se nahaja na Proletarski cesti 16, je pravi naslov za vas. Pomagam vam pri jezikovnih preprekah:

  • Nemščina

  • Španščina

  • Angleščina

Lahko poglobimo ali nadgradimo vaše znanje. Inštrukcije so namenjene vsem, tistim, ki nizate petke za petko in tistim, katerih ocene izgledajo bolj kot športna napoved pri nogometu.

Nekateri so nadarjeni za jezike in jim gre tuj jezik hitro v uho, spet drugi nimajo posluha, a verjemite mi, da se da z dobro razlago, pravimi vajami in na splošno, pristopom prilagojenim posamezniku, rešiti velik del težav.

Kakovostne inštrukcije španščine, angleščine in nemščine v Ljubljani

Naj vam izražanje v angleščini, nemščini in španščini teče kot namazano. Poskrbim za sproščeno vzdušje, skušam v vsaki uri predstaviti dobre informacije in se zavedam, da mogoče rabi nekdo slišati razlago večkrat in vsakič na malo drugačen način.

  • Potrpežljivo, strokovno, prijazno, mirno

  • Dobre vaje

  • Konkretni primeri

  • Preprosta razlaga slovnice

Velik poudarek dajem na komunikaciji in pravilni rabi jezika. Zelo pomembno mi je, da je vaš čas pri meni dobro porabljen in da od ure odnesete največ kar se da. Za vsakogar se maksimalno potrudim in najdem pot, ki mu ustreza, kako podati snov.

Pokličite že danes za inštrukcije nemščine, španščine ali angleščine v Ljubljani in si rezervirajte termin, ki vam ustreza.

TOP ponudba TOP inštrukcij