Nazaj na seznam zadetkov

Logistične storitve Krško, GRIESHABER logistika d.o.o.

GRIESHABER logistika d.o.o. je podjetje, ki je uveljavljeno v Sloveniji ter v tujini, še posebej na nemško govorečih območjih. Nahajamo se v Krškem in smo specializirani za logistične storitve. Preverite, zakaj smo uvrščeni med top ponudnike.

Smo strokovnjaki za avtomobilsko logistiko, živilsko, farmacevtsko, papirno logistiko, nudimo vam logistično svetovanje, logistične drobne dele in skladiščenje. Zagotavljamo vam visoko kakovost in prijazne cene, ki jih včasih zaznamujejo tudi akcijske ponudbe. Pohitite, da jih ne zamudite.

Za nas se odločite, ker vam zagotavljamo kratek odziven čas, smo ciljno usmerjeni in neprestano vlagamo v razvoj kadra in opreme. Sledimo vsem novostim na trgu, da vam lahko nudimo le najbolj sodobne, moderne in kvalitetne rešitve in logistične storitve v Krškem.

  • Pakiranje: 07 490 67 00

  • Špedicija: 07 82 80 113

  • Splošne informacije: 07 82 80 102

Pakiranje in skladiščenje blaga Krško, GRIESHABER logistika d.o.o.

Iščemo individualne rešitve. GRIESHABER logistika d.o.o. je izurjen in usposobljen strokovnjak s področja storitev pakiranja in embalažnih rešitev ter skladiščenja blaga. Naše skladišče se nahaja v Krškem, na skoraj 4000 kvadratnih metrih hale in na 6000 kvadratnih metrih dvorišča.

Nudimo vam tudi prevoze blaga po Sloveniji, v Nemčijo in na splošno. Pri pakiranju blaga ločimo dve vrsti embalaže in sicer samonosno embalažo z zunanjo pritrditvijo in embalažo za s seboj z notranjo etiketo. Na področju pakiranja izdelamo embalažo kot so zaboji, ohišja, standardne škatle, opažne zaboje, škatle iz vezanega lesa...

Ker je za nas na prvem mestu vaše zadovoljstvo, pri skladiščenju blaga vaše blago vedno zaščitimo. Varujemo ga s PE pokrovi za zašito pred škropljenjem, z ovoji z mehurčki, z antistatično folijo, s peno...

Kontaktirajte nas za rešitve pakiranja in skladiščenja blaga v Krškem. Poiskali bomo resne, kvalitetne in učinkovite rešitve.

Pripravili vam bomo TOP ponudbo, zato ne odlašajte s povpraševanjem!