Nazaj na seznam zadetkov

ManiPedi Studio, kozmetična dejavnost, Samra Dojčinović s.p.

Industrijska cesta 2D, 6310 Izola - Isola
Prikaži številko
po dogovoru

Manikura in pedikura, depilacija Obala ManiPedi Studio, kozmetična dejavnost, Samra Dojčinović s.p.

Bi si drage dame rade privoščile malo razvajanja? Bi rade v poletje zakorakale z lepo urejenimi stopali? Bi ob tem uredile še nohte na rokah in se depilirale?

V kozmetičnem studiu ManiPedi, ki se nahaja na Obali, v Izoli, vam nudimo natančno to .

  • Manikura

  • Pedikura

  • Depilacija

Nudimo vam vrhunsko kakovostne storitve manikure, pedikure in depilacije na Obali! Cenjenim strankam zagotovimo nego in sprostitev, ki si ju zaslužite.

Manikura, ki jo nudimo pri nas na Obali, ni le lepotni tretma, je skoraj kot terapevtska izkušnja, ki vam bo pomagala sprostiti se in se počutiti bolj samozavestno. Uporabljamo le dobre izdelke in izkušnje, da vam zagotovimo popoln rezultat.

Nega stopal je še posebej pomembna, saj lepa urejena stopala vplivajo na zdravje celotnega telesa. Z našo pedikuro na Obali, bodo vaša stopala mehka, gladka in brez neprijetnih težav, kot so otiščanci in kurja očesa.

Obala vas vabi na pedikuro, manikuro in depilacijo. Rezervirajte svoj termin že danes.

Imate radi gladko in negovano kožo? Depilacija je za doseganje teh želja nepogrešljiva.

Naša depilacijska storitev vam bo pomagala odstraniti neželene dlake na učinkovit in skrben način. Uporabljamo dobro opremo in izdelke, da bomo vašo kožo pustili svilnato gladko.

Nudimo tudi različne pakete in ugodnosti za redne stranke. Trudimo se biti prijazni, profesionalni in vedno pripravljeni prisluhniti vašim željam.

Za manikuro, pedikuro in depilacijo na Obali nudimo sprejemljive cene, saj smo mnenja, da naj bo lepotno razvajanje dosegljivo vsem, ki si ga zaželijo.

Pridite in doživite razkošje kvalitetne nege na Obali. Za rezervacijo termina nas kontaktirajte na telefonsko številko ali obiščite naš salon.

Obisk našega kozmetičnega studia je odličen način, kako sebi privoščiti kakovostno nego, izboljšati svoj videz in se sprostiti. Potrebujete sprostitev ali želite izboljšati svoj videz? ManiPedi Studio z Obale, Izole, bo izpolnil vaše potrebe.

Obiščite nas na Obali in uživajte v razvajanju ki vam ga nudimo.