Nazaj na seznam zadetkov

Manikura, kozmetične storitve Adrijana Robič s.p., Maribor

Za dopolnitev vašega popolnega izgleda se obrnite na kozmetični salon Adrijana Robič s.p., kozmetične storitve, ki vam bo uredila kvalitetno manikuro (geliranje nohtov in podaljševanje). Salon se nahaja na naslovu Meljska cesta 5, v Mariboru in vas pričakuje po predhodnem dogovoru. Preverite, zakaj smo med top ponudniki.

Specializirani smo za podaljševanje nohtov in geliranje nohtov. Z uporabo le najboljših preparatov in materialov, dosežemo res zavidljive rezultate.

Seveda pa upoštevamo tudi vaše ideje in želje, ki jim želimo kar najbolj ustreči. Zato vas obravnavamo individualno, ker vam radi tudi svetujemo.

Naše roke so vsakodnevno izpostavljene stresu, kar pa povzroča suho, razdraženo in izsušeno kožo. V našem kozmetičnem salonu v Mariboru vam nudimo kvalitetno manikuro, da s tem ohranite lep in negovan videz vaših rok.

Izkoristite top ponudbo za kvalitetno manikuro in druge kozmetične storitve v Mariboru

Kozmetične storitve Adrijana Robič s.p., Maribor, je izkušena kozmetičarka, ki izvaja kvalitetno manikuro v Mariboru na inovativen način. Imamo čut za detajle in sledimo vsem novostim na področju manikure, da vam lahko ponudimo le najbolj moderne in ugodne rešitve.

Pri kvalitetni manikuri oblikujemo nohte, jih pilimo, poliramo, uredimo obnohtno kožico, jo postrižemo po vaši želji, nohte razmastimo in jih nalakiramo po važi želji. Nanesemo tudi negovalno kremo za roke, da navlaži in nahrani vašo kožo.

Pri vseh naših storitvah zagotavljamo najvišjo raven higiene, privlačne cene, visok nivo kakovosti, prijazno osebje in spoštljiv odnos.

Za kvalitetno manikuro v Mariboru in druge storitve, ki jih ponujamo, nas kontaktirajte. Top ponudbe ne boste zavrnili!