Nazaj na seznam zadetkov

Montaža suhomontažnih sistemov

Suha gradnja je vse bolj priljubljena izbira oblikovanja prostorov. Od mokre gradnje oziroma zidarstva se razlikuje po tem, da so suhomontažni sistemi za vgradnjo hitrejša in čistejša izbira.

Montaža suhomontažnih sistemov omogoča izdelavo predelnih sten, spuščenih stropov, napuščev, raznih talnih oblog, nepogrešljiva pa je pri izdelavi mansard, za kar smo v našem podjetju posebno usposobljeni oziroma imamo na tem področju največ izkušenj in referenc.

Mansardna stanovanja, ki smo jih uredili mi, najdete po vsej Sloveniji, prav tako pa vam lahko v vseh slovenskih regijah pokažemo tudi druge rešitve, ki jih zagotavljamo:

  • pleskarska dela

  • fasaderstvo

  • obnova stanovanj in hiš

V kolikor niste prepričani, ali je suhomontažni sistem prava rešitev za vaš prostor oziroma objekt, nas pokličite. Odgovorili bomo na vprašanja, ki jih montaža knaufa ali drugega suhomontažnega sistema odpira. Dogovorili se bomo za ogled trenutnega stanja, vam svetovali in pripravili najboljšo ponudbo.

Z nami vam bo montaža suhomontažnih sistemov na katerikoli lokaciji in objektu na voljo hitro in ugodno.

Prednosti montaže suhomontažnih sistemov

Vrhunski materiali

Suhomontažni sistemi so z leti postali izjemno dovršeni. Materiali, iz katerih so narejeni, so kakovostni, obstojni, trdni, zagotavljajo tudi protipožarno zaščito in zvočno ter toplotno izolacijo.

Ugodna cena

Poleg tega je prednost montaže suhomontažnih sistemov pred klasično gradnjo tudi bolj ugodna cena in večja fleksibilnost pri oblikovanju prostorov.

Uporabnost in estetskost

V votli del suhomontažnih sistemov lahko položimo tudi vse inštalacije in jih tako enostavno skrijemo ter dosežemo estetskost v prostoru in seveda maksimalno uporabnost.

Montažo suhomontažnih sistemov kot so knauf, mavčne plošče in drugih se lahko izvede v novogradnji ali pri adaptaciji starejšega objekta. Montažo svetujemo tako v stanovanjskih kot poslovnih in drugih prostorih.