Nazaj na seznam zadetkov

Polepšajte trenutke s cvetjem iz cvetličarne Marjeta Muzel s.p., Laško

Cvetje je zvesti spremljevalec številnih dogodkov oziroma priložnosti, tako veselih kot žalostnih. Če tudi vas čaka obletnica, rojstni dan, poroka ali pa potrebujete žalni aranžma, se v Laškem ustavite v naši cvetličarni in pomagali vam bomo, da izberete cvetje, primerno dogodku, vašim željam in denarnici.

S cvetličarsko dejavnostjo se ukvarjamo že dalj časa. Nudimo vse klasične storitve, od aranžiranja prostorov za poroke, izdelave poročnih šopkov in dekoracij za avtomobile.

Prav tako pri nas naročite žalne vence, ikebane ali aranžmaje za 1. november.

Z veseljem vam ob obisku cvetličarne sestavimo tudi šopek iz svežega rezanega cvetja, s katerimi boste polepšali svoj dom ali pisarno, morda pa potrebujete šopek za darilo. Takrat smo prava izbira, ker imamo bogat darilni program, če darilo že imate, pa ga prinesite v zavijanje. Profesionalno aranžiranje je pika na i, ki bo obdarovancu povedala, da ste se potrudili in mislili nanj, ko ste izbirali darilo.

Naša cvetličarna vas bo rešila iz marsikatere zagate, če ne veste, kaj bi podarili in se vam mudi. Takrat s šopkom cvetja ali izdelki iz našega darilnega programa ne morete brcniti v temo.

Cvetličarna v Laškem, ki ima top ponudbo storitev in izdelkov

V cvetličarni vas vedno prijazno pozdravi naše osebje, ki svoje delo rado opravlja in to se pokaže tudi na velikem številu zadovoljnih strank, ki se redno vračajo in nam prepustijo ustvarjanje.

Prepoznavni smo po cvetličarskih izkušnjah in znanjih. Dobro poznamo trende, tako v poročnem kot žalnem cvetju, seveda pa smo odprti za vsakršno idejo, ki jo dobite. Kombinacij cvetja in barv ter oblik je nešteto in z veseljem prisluhnemo, kaj je najbolj všeč vam. Če niste prepričani v svojo odločitev, pa vam prijazno svetujemo.

Zaupajte nam, za kakšno priložnost gre, koliko denarja ste pripravljeni odšteti in seveda, kdaj potrebujete našo storitev. Za manjše šopke nas lahko obiščete vsak dan v tednu in jih naročite na licu mesta, za večje aranžmaje pa je priporočljivo, da jih naročite nekoliko prej, kot jih potrebujete.