Nazaj na seznam zadetkov

Masivno pohištvo po meri

V podjetju Mizarstvo Tercon, Jože Grčar, s.p. smo vam na voljo za masivno pohištvo po meri. Nahajamo se v Savinjski regiji.  

Naša ekipa je zelo natančna, zanesljiva, odgovorna, diskretna, fleksibilna in strokovno usposobljena. Znani smo kot najbolj konkurenčni ponudnik. Naš odnos je profesionalen in korekten. Prav tako pa vam bomo znali tudi odlično svetovati.   

Povprašajte nas za morebitne popuste, ki jih občasno nudimo našim naročnikom, ob takojšnjem plačilu in večjih naročilih.

Za nas je zadovoljstvo naših strank najbolj pomembno, zato se vedno trudimo, da ugodimo vsem njihovim željam, potrebam in zahtevam, ki so vezana na masivno pohištvo po meri. Veljamo za resnega, poštenega in zaupanja vrednega poslovnega partnerja.

Zaupalo nam je že mnogo zadovoljnih strank, in bilo bi nam v veselje, da bi del njih postali tudi vi. Masivno pohištvo po meri, ki vam ga nudimo v našem podjetju je:

  • visokokakovostno,

  • cenovno dostopno,

  • estetsko oblikovano ter

  • funkcionalno.   

Pri nas boste našli nočne omare, komode, masivne postelje, masivne mize...

Za naročila, odlično ponudbo in dodatne informacije o masivnem pohištvu po meri, nas kontaktirajte preko navedenih kontaktov in v celoti se vam bomo posvetili. V veselje nam bo sodelovati z vami!