Nazaj na seznam zadetkov

Mednarodni in lokalni prevozi, logistika

V podjetju Agro Mobil d.o.o. se ukvarjamo z mednarodnimi in lokalnimi prevozi ter logistiko. Sedež imamo v gorenjski regiji, a smo znani po celotni Sloveniji in tudi po tujini. Priskrbite si top ponudbo!

Za nas je na prvem mestu zadovoljstvo naših strank, zato se vedno trudimo, da ugodimo vsem njihovim željam, potrebam in zahtevam. Poznani kot resen, pošten in zaupanja vreden poslovni partner.

Mednarodni in lokalni prevozi ter logistika sta z nami opravljena hitro, pravočasno in varno. Načrtujemo optimalne prevoze in poti. Naši vozniki so natančni, zanesljivi, odgovorni, profesionalni in strokovno usposobljeni. imamo lasten vozni park, ki pa ga ves čas posodabljamo in širimo.

V okviru mednarodnih in lokalnih prevozov ter logistike vam zagotavljamo optimalno razmerje med kakovostjo in ceno. Prav tako pa vedno upoštevamo vse roke in dogovore s stranko. Ukvarjamo pa se tudi s skladiščenjem, servisom ter vzdrževanjem.

Če vas torej zanimajo naše usluge, nas kontaktirajte preko navedenih kontaktov in z veseljem se vam bomo v celoti posvetili!