Nazaj na seznam zadetkov

Mednarodni kontejnerski prevozi, Daniel Vinkler s.p.

Ko potrebujete usluge mednarodnega kontejnerskega prevoza, se odločite za podjetje Daniel Vinkler s.p., ki je specializirano za optimalno izvršene storitve.

Kontejnerski prevozi nam omogočajo transport tudi najzahtevnejših tovorov. So praktični, saj se uporabljajo tako v cestnem transportu kot v morskem ali železniškem prometu. Tehnične omejitve skorajda ne obstajajo, primeren je za tiste, ki potrebujejo posebno obravnavo dimenzij ali teže.

Zakaj se obrniti na naše podjetje za mednarodne kontejnerske prevoze?

  • smo fleksibilni,

  • vozimo po najbolj optimalnih poteh,

  • načrtujemo prevoz tako, da je za vas najbolj ugodno,

  • smo izkušeni in poznamo vse postopke, predpise in standarde,

  • poznamo mednarodne zakone o carinskem posredništvu,

  • vam svetujemo.

Opravimo mednarodni kontejnerski prevoz po top ponudbi v podjetju Daniel Vinkler s.p.

Daniel Vinkler s.p. opravi prevoze skladno z vašimi preferencami. Z vami smo od načrtovanja prevoza do predaje blaga ali tovora. Med samim prevozom smo vam na voljo za kakršnekoli informacije o prevozu, o lokaciji ali stanju.

Mednarodni kontejnerski prevoz opravimo učinkovito, dosledno, natančno in v najkrajšem možnem času. Trudimo se, da na cilj prispe varno in pravočasno. Pred samim prevozom tovor zaščitimo, da se ne poškoduje, razbije ali razlije med transportom.

Vozniki, ki opravljajo mednarodne kontejnerske prevoze so zanesljivi, odgovorni, predani, zavzeti in delo opravljajo profesionalno in korektno.

Ne odlašajte in si priskrbite top ponudbo za mednarodne kontejnerske prevoze ali pa nas kontaktirajte za dodatne informacije. V celoti se vam bomo posvetili.