Nazaj na seznam zadetkov

Mednarodni prevozi blaga EU

V podjetju Slavko Šega s.p. se ukvarjamo z mednarodnimi prevozi blaga po EU. Sedež imamo v Sloveniji, a smo znani tudi po tujini.

Za nas je na prvem mestu zadovoljstvo naših strank, zato se vedno trudimo, da ugodimo vsem njihovim željam, potrebam in zahtevam na področju mednarodnih prevozov blaga. po EU smo znani kot resen, pošten in zaupanja vreden poslovni partner.

Mednarodni prevozi blaga po EU je z nami opravljena hitro, pravočasno in varno. Posebej smo specializirani prevoze blaga z vlačilci do 26 ton, za volumenski prevoz blaga do 120 m3 do 24 ton ter za zbirne prevoze (delne pošiljke). Naši vozniki so natančni, zanesljivi, odgovorni, profesionalni in strokovno usposobljeni.

Preverite morebitne akcije in si zagotovite top ponudbo še danes!

V okviru mednarodnih prevozov blaga po EU vam zagotavljamo optimalno razmerje med kakovostjo in ceno. Prav tako pa vedno upoštevamo vse roke in dogovore s stranko. Imamo lasten vozni park in načrtujemo optimalne prevoze in poti.

Če vas torej zanimajo mednarodni prevozi blaga po EU, nas kontaktirajte preko navedenih kontaktov in z veseljem se vam bomo v celoti posvetili! Obiščite pa tudi našo spletno stran.