Nazaj na seznam zadetkov

Mednarodni transport tovora Nemčija, Velika Britanija, R-TRANSPORT

Naše podjetje R-TRANSPORT d.o.o. je bilo izbrano kot top ponudnik za mednarodni transport tovora. Pretežno smo prisotni v Nemčiji in Veliki Britaniji. Sicer pa smo osredotočeni tudi na države preostale zahodne Evrope, severne Francije, države Beneluxa, Avstrijo, na severno Italijo in seveda Slovenijo.

Smo izkušeni strokovnjaki za področje mednarodnega transporta tovora in logistike

Pridobili smo si veliko znanj in izkušenj. Naši naročniki pohvalijo našo ažurnost in predanost delu. Smo ciljno usmerjeni in strmimo k zadovoljevanju zahtev in preferenc naših strank.

Vozni park, ki ga uporabljamo v podjetju R-TRANSPORT d.o.o. je sodoben in moderen. Imamo lastna vozila, ki so opremljena s sledilnimi napravami, zato so naše stranke ves čas na tekočem o lokaciji blaga. Ukvarjamo ser tudi z logistiko in skladiščenjem.

Priskrbite si top ponudbo za mednarodni transport tovora v Nemčijo in Veliko Britanijo

R-TRANSPORT d.o.o. zaposluje strokovno usposobljene voznike za mednarodni transport tovora v Nemčijo in Veliko Britanijo, ki so fleksibilni, odgovorni, dosledni, prevoze opravijo učinkovito in kakovostno. Iščemo najbolj optimalne poti, da vaše blago na cilj prispe v najkrajšem možnem času.

Sledimo vsem inovacijam in novostim, ki se tičejo mednarodnega trga in prevozov. Opravljamo jih varno in pravočasno, vedno pa tovor pred prevozom zavarujemo, da vam ni treba skrbeti za njegovo varnost. Naročniki, ki so se za nas že odločili, se vračajo k nam, zato ste lahko brez skrbi, da nam lahko zaupate.

Ne odlašajte in nam zaupajte vaše želje glede mednarodnega prevoza tovora v Nemčijo ali Veliko Britanijo, mi pa vam bomo pripravili top ponudbo z ugodnimi pogoji sodelovanja. V veselje nam bo!