Nazaj na seznam zadetkov

Mehanska obdelava kovin, CNC P&K-PUŠNIK d.o.o.

CNC P&K-PUŠNIK d.o.o. iz Radelj ob Dravi, je podjetje, ki je med top ponudniki za mehansko obdelavo kovin. Naše storitve sicer zajemajo številne dejavnosti:

  • mehanska obdelava kovin,

  • CNC obdelava strojnih delov in

  • delov za avtoindustrijo.

Naša ekipa je ciljno usmerjena in predana delu. Smo strokovnjaki s področja mehanske obdelave kovin, ki sodelujemo s številnimi, svetovno priznanimi podjetji, ki se ukvarjajo s proizvodnjo različnih, visoko preciznih vgradnih komponent za potrebe avtomobilske industrije in strojegradnje.

Sicer pa smo družinsko podjetje, ki je svoje uspehe začelo nizati že leta 1976. Smo nepogrešljivi v kovinski industriji, saj obdelujemo visoko precizne komponente. Ponosni smo, da skrbimo za okolje, saj gojimo vpletenost v družbeno življenje in skrbimo za dvig kulture bivanja.

Mehanska obdelava kovin je naša osrednja dejavnost, ki jo opravljamo v proizvodnih halah, velikosti 7500 m2 in v upravnih prostorih, velikosti 400 m2.

Zaupajte mehansko obdelavo kovin top ponudniku CNC P&K-PUŠNIK d.o.o.

V podjetju CNC P&K-PUŠNIK d.o.o. uporabljamo lasten strojni park, ki je sodoben, moderen in visokokakovosten in nam omogoča, da so naši izdelki vrhunske kvalitete. Izpostavimo lahko CNC samoposluževalne vertikalne stružnice za kosovno obdelavo, CNC horizontalne stružnice za kosovno in paličasto obdelavo, CNC vertikalne obdelovalne centre, CNC horizontalne obdelovalne centre, CNC laserski rezalnik ter CNC visoko produktivne žage in namenski stroji za razrez cevi.

Odlikujejo nas učinkovitost, doslednost, natančnost, kreativnost, prilagajanje partnerjem in naročnikom, zaupanje, profesionalen odnos, korekten pristop, velika mera strokovnega znanja in poštenost. Ker sledimo tehnološkim trendom na tržišču, smo med top ponudniki.

Stopite v stik z nami in se prepričajte o našem strokovnem delovanju. Za mehansko obdelavo kovin vam bomo pripravili top pogoje sodelovanja. Veselimo se vaših povpraševanj!