Nazaj na seznam zadetkov

Ugoden servis avtomatskih menjalnikov – pridobite popust in si zagotovite vrhunsko storitev

V MEHATRONIKI PEČEČNIK nudimo:

• ugoden servis avtomatskih menjalnikov,

• popravila motorjev vseh priznanih avtomobilskih znamk in

• popravilo elektronike.

Za zadovoljstvo svojih strank skrbimo s hitro opravljenimi storitvami, zagotavljanjem visoke kakovosti in zanesljivosti storitev ter z dostopnimi cenami. Pri nas za svoj denar dobite največ.

To vam bodo potrdile mnoge stranke, ki so nas za ugoden servis avtomatskih menjalnikov že izbrale in nas. Ponosni smo na njihova priporočila in prepričani smo, da boste našo cenovno dostopnost, korektnost in trud za vaše zadovoljstvo cenili tudi vi.

Servis menjalnika - MEHATRONIKA PEČEČNIK d.o.o.

Dober in ugoden servis avtomatskih menjalnikov - prepričajte se sami

Ste zaznali moteno delovanje avtomatskega menjalnika, kot so drsanje menjalnika, grobo pretikanje, zamujanje prestav, vibracije pogonskega sklopa?

Se zanimate za chiptuning (optimizacijo moči na motorju in menjalniku) ter iščete ugodno, hitro predvsem pa profesionalno izvedbo?

Mehatronika Pečečnik smo prava izbira.

Za servis avtomatskih menjalnikov smo dobro opremljeni, da ga zagotovimo v najkrajšem možnem času, predvsem pa smo podkovani z znanjem in izkušnjami, da učinkovito odpravimo vsakršne težave.

Kontaktirajte nas za ugoden servis avtomatskega menjalnika. Za vas oziroma vašega jeklenega konjička vam bomo individualno pripravili ponudbo in se dogovorili za čimprejšnji obisk.