Nazaj na seznam zadetkov

Menjava električne omarice in montaža novih varovalk

Elektro Javornik je podjetje iz Savinjske regije, ki se na svoje delo, elektroinštalacije, menjava in nadgradnja električnih omaric, dobro spozna, to vam lahko potrdi lep seznam referenc, s katerimi si počasi in vztrajno tlakujemo naš uspeh.

Nudimo različne elektro storitve, največkrat pa nas stranke pokličejo za menjavo starih elektro omaric. Po Savinjskem na številnih objektih že vidite nove ali nadgrajene razdelilne omarice, saj imamo odlično ponudbo, poudarek pa dajemo tudi hitri izvedbi naročil.

Kdaj se odločiti za menjavo električne omarice

Električne omarice v stanovanjih so običajno edina zaščita pred udarom električnega toka ali požarom, zato vsekakor ne zanemarite njihovega pomena. Če se elektro omarica oziroma varovalke v njej dotrajane in prihaja do pogostih okvar, je vsekakor potrebna menjava.

Menjava električne omarice s klasičnimi varovalkami je smiselna, ko gre za omarico starejšo od 25 let. Zamenjamo oziroma nadgradimo jo lahko s sodobnejšo rešitvijo, kjer varovalk ni potrebno več menjavati.

V skladu s predpisi, načrti, varnostnimi zahtevami in standardi pa uredimo tudi preostale elektro storitve.

Kvalitetne elektro storitve od nove elektroinštalacije do servisa in menjave električnih omaric

Dobro delo se lahko opravi le s pravim znanjem in materiali. Tu vedno strankam svetujemo, naj vam ne bo škoda odšteti malo več za dobre, kakovostne materiale, kar se občutno pozna na dolgi rok, saj zagotavljajo trajnost, vzdržljivost, predvsem pa varno in udobno uporabo.

A ne le strokovnost in dobri materiali, poznani smo tudi po:

  • zmernih cenah,

  • koristnih nasvetih

  • in obilici izkušenj.

Bi želeli izvedeti več o storitvah, ki jih ponujamo? Pokličite nas in z zanimanjem si bomo ogledali vaš projekt in načrte ter podali pošteno ponudbo.

Veselimo se vašega zanimanja in izvedbe elektroinštalacij, menjavo in nadgradnjo električnih omaric za vas - vaš Elektro Javornik.