Nazaj na seznam zadetkov

OBALA CENTER ŠALARA d.o.o.

Dolinska cesta 1B, 6000 Koper - Capodistria
Prikaži številko
Pon. - pet.: 08:00 - 16:00, sob.: 08:00 - 13:00

Menjava gum, centriranje, slikanje, prodaja pnevmatik, OBALA CENTER ŠALARA d.o.o.

Je prišel čas za menjavo gum? Bi morali sovje gume centrirati? Potrebujete nove pnevmatike? Za vulkanizerske storitve smo vam na voljo v avtomobilski delavnici OBALA CENTER ŠALARA d.o.o.

Naša delavnica je sodobno opremljena, saj neprestano vlagamo v razvoj naših zaposlenih, opreme in storitev. Sledimo vsem novostim, ki se odvijajo na trgu, da vam tako zagotavljamo najbolj optimalne rešitve.

Menjava gum, centriranje, slikanje in prodaja pnevmatik pri nas poteka:

  • učinkovito

  • hitro

  • strokovno

  • kakovostno

  • natančno

Hitra in učinkovita menjava gum, centriranje, slikanje, prodaja pnevmatik, OBALA CENTER ŠALARA d.o.o.

Za odličen oprijem na cesti se odločite pri vulkanizerju OBALA CENTER ŠALARA d.o.o., ki vas ne bo pustil na cedilu. Naš odnos do strank je spoštljiv in ustrežljiv.

Naši zaposleni sestavljajo ekipo, ki bo za vas opravila menjavo gum in ostale vulkanizerske storitve v najkrajšem možnem času in po prijaznem ceniku. Svoje delo opravljajo predano in vestno, zato ste lahko prepričani, da se na končano delo lahko popolnoma zanesete.

Za vas smo na voljo v navedenem delovnem času, najdete pa nas na naslovu Dolinska cesta 1B v Kopru. Preverite odlične pogoje sodelovanja, ki vas bodo prepričale, da boste težko našli bolj top ponudbo vulkanizerskih storitev.