Nazaj na seznam zadetkov

Elio, elektro inštalacije, Erik Obidič s.p.

V kolikor iščete odličnega mojstra za izvedbe elektroinštalacij in elektro meritev na Goriškem in Primorskem, smo vam v podjetju Elio, elektro inštalacije, Erik Obidič s.p. na voljo kadarkoli.

Za nas je najbolj pomembno zadovoljstvo naših strank, zato se vedno trudimo, da ugodimo vsem vašim željam, potrebam in zahtevam. Svoje delo jemljemo resno in zavzeto. Zagotavljamo vam optimalno razmerje med kakovostjo in ceno. 

V sklopu elektroinštalacij vam v podjetju Elio, elektro inštalacije, Erik Obidič s.p. zagotavljamo:

  • visok nivo kakovosti izvedenih storitev,

  • žepu prijazne cene,

  • profesionalen pristop,

  • upoštevanje rokov in

  • spoštovanje dogovorov.

Izvedbo elektroinštalacij in meritve na objektih po Primorski prepustite nam

V vašem domu ali poslovnem, javnem objektu poskrbimo za brezhibno delovanje elektroinštalacij. Zaupajte nam izvedbo, ki je vedno opravljena z vrhunskimi in preizkušenimi, varnimi elektro materiali. Na obstoječih elektroinštalacijah pa opravimo tudi meritve.

Meritve elektroinštalacij so pomembne, saj lahko odkrijemo morebitne težave, jih odpravimo oz. svetujemo rešitve za optimalnejše delovanje. Naša največja prednost je, da elektroinštalacije tudi izvajamo, zato nam po opravljenih meritvah brez skrbi prepustite morebitna dela in tako prihranite čas, saj ga ne izgubljate z iskanjem drugega elektroinštalaterja.

Do danes smo storitve opravili že na številnih objektih vseh vrst, večinoma na Primorskem. Prav tu smo znani kot bolj konkurenčni izvajalci, ki z znanjem in izkušnjami jamčijo kakovost opravljenega dela, optimalno in dovršeno rešitev ter seveda 100 % zadovoljstvo uporabnikov/naročnikov.