Nazaj na seznam zadetkov

Mesarija Gorenjska, Gregor Zupan s.p.

Približuje se sezona za žar, vi pa iščete najboljše meso, ki bi ga lahko spekli svoji družini in prijateljem. Obiščite našo Kmetijo in mesarijo Pr' Rožman, kjer vam nudimo najbolj kvalitetne mesene izdelke.

V naši gorenjski mesariji nudimo slovensko meso domačega porekla

Za odprtje naše kmetije smo se odločili leta 2021. Zgradili smo sodoben in čist mesnopredelovalni obrat in trgovino, kjer naše izdelke prodajamo.

Meso, ki ga prodajamo v naši mesnici, je domačega porekla. Suhomesnate izdelke izdelujemo po tradicionalnih postopkih in recepturah.

Zastavili smo si cilj, da bomo našo mesarijo postavili na slovenski zemljevid. Želimo biti uspešno podjetje, ki našim kupcem nudi kvalitetno, domače in slovensko meso.

Pri nas dobite sveže meso, meso za žar, suhomesnate izdelke, izdelke iz govejega in telečjega mesa in suhomesnate izdelke iz govejega in ovčjega mesa.

Naša mesarija je mobilna in za vse dostopna

Naša kmetija se nahaja na Gorenjskem v naselju Breg ob Savi. Zavedamo se, da vsi nimajo na voljo avtomobila, ampak bi vseeno radi uživali dobro meso. Zato smo si domislili mesnico na kolesih. Gre za potujočo trgovino, ki vam naše izdelke lahko dostavi na dom.

Živite v Jesenicah, Medvodah ali Mavčičah? Potem nas obiščite na tržnici. Razpored, kdaj se na tržnicah nahajamo, najdete na naši spletni strani.

Ste že slišali za mesomat? Gre za avtomat, v katerem lahko dobite meso. Sploh vam ni treba obiskati mesnice, da dobite čevapčiče, klobase, hrenovke in suhomesnate izdelke, ki so sveže pripravljeni vsak dan. Naš prvi mesomat smo odprli na tržnici na Bledu.

Za naročilo mesa nam pošljite povpraševanje ali nas kontaktirajte. Lahko nas tudi obiščete v naši gorenjski mesariji ali pa se ustavite na eni izmed tržnic.