Nazaj na seznam zadetkov

Naj vaši prostori zasijejo - izberite microtoping dekorativni beton

Svoj dom ali poslovni prostor okrasite na unikaten način. S pomočjo dekorativnega betona vam lahko ustvarimo poseben izgled vaših površin. Obogatite videz svojih prostorov z rešitvijo, ki se imenuje microtopping dekorativni beton. Za vas ga ustvarimo pri KOLAČKO & CO.

Kaj je microtopping dekorativni beton?

Microtopping je posebna oblika cementnega premaza, ki se uporablja v dekorativne namene. Možno ga je nanašati na talne in zidne površine oz. različne vrste materialov, z njimi se obdelujejo tudi zelo izpostavljene površine.

Zakaj izbrati dekorativni beton microtopping?

Kot že samo ime pove, je največja prednost unikaten videz, ki se ga doseže z različnimi tehnikami nanosa (različne teksture) in z uporabo različnih barv. Med pozitivne lastnosti, zaradi katerih je odlična izbira tudi v kopalnicah in kuhinjah, je njegova vodoodpornost.

Ker je brez fug, je microtopping dekorativni beton tudi enostaven za čiščenje.

Nanašanje je možno tudi na manjših površinah, primeren je kot obloga za talno gretje.

Na splošno je malo materialov, s katerimi dosežemo tako čudovit videz in so hkrati tako odporni na vremenske vplive, obrabo, poškodbe. Na stenah je praktično večen, medtem ko se kot talna obloga seveda s časom nekoliko obrablja, a ga je enostavno obnoviti.

Tudi v primeru, da pride do točkovnih poškodb zaradi padcev predmetov oziroma udarcev, je sanacija preprosta. Le prepustite jo nam, da bo hitra in kvalitetna.

Glavne lastnosti microtopping dekorativnega betona

  • Dekorativni beton najbolj odlikuje visoka kakovost. Narejen je iz preverjenih snovi. Microtopping je izdelan iz polimerov in posebne mešanice cementov.

  • Microtopping je sodobna in estetska rešitev. Izdela se lahko v različnih barvnih odtenkih in strukturah površine, tako gladkih, kot hrapavih, mat ali svetlečih. Je popolnoma prilagodljiv glede na videz prostora in namen uporabe.

  • Microtopping je neskončen. To pomeni, da ne potrebuje fug ali dilatacij, zato se lahko nanaša na velike površine, stene, tla, stropove in druge objekte, brez kakršnih koli dodatnih stikov.

Izvedba microtoppinga

Izdeluje se v več fazah. Najprej se pripravi podlaga in sicer tako, da površino, očistimo in osušimo, ne glede na material. V primeru poškodb, razpok in neravnin, je potrebno površino izravnati. Če je potreben nanos enega ali več epoxy premazov, se to naredi v tem trenutku.

Nato sledi izdelava microtoppinga:

  • Pričnemo z nanosom prvega sloja osnovnega premaza ‘Base Coat’. Ko se sloj posuši, površino zbrusimo in očistimo.

  • Nato nanesemo drugi sloj osnovnega premaza ‘Base Coat’. Ponovimo postopek brušenja in čiščenja.

  • Potem nanesemo prvi sloj finega premaza ‘Finish Coat’. Suho površino ponovno zbrusimo in očistimo.

  • Sledi nanos drugega sloja finega premaza ‘Finish Coat’. Suho površino je znova potrebno zbrusiti in očistiti.

  • Nato počakamo nekaj dni, da površino premažemo z zaščitnim slojem proti obrabi. Tip zaključnega premaza izberemo glede na namen in način uporabe.

Zakaj pa izbrati naše podjetje?

Ker delamo zato, da za vas izvedemo najbolj optimalne rešitve. Delamo kvalitetno, učinkovito in dosledno, storitve pa končamo v najkrajšem možnem času. Imamo posluh za vaše želje in ideje, prav tako pa smo vam na voljo za tehnično in strokovno svetovanje. Našo ekipo sestavljajo visoko kvalificirani strokovnjaki, ki so ciljno usmerjeni n stremijo k doseganju vašega zadovoljstva.

Poleg tega, pa vam nudimo celovite rešitve, saj vam ne nudimo le izdelave dekorativnega betona. Na nas se lahko zanesete tudi za polaganje laminatov in podov, brušenje in lakiranje parketa, pleskarska dela, suhomontažna dela, manjša steklarska dela, popravila ograj, montaža oken in vrat, manjši kombi prevoze...

Moderen betonski videz enostavno v vsak prostor

Če urejate svojo novogradnjo ali prenavljate stanovanje, hišo, poslovne prostore, in iščete moderne, hkrati pa funkcionalne in dolgoročne rešitve, spoznajte microtopping dekorativni beton.

Ker je videz betona načeloma hladen, vam priporočamo, da ga kombinirate s toplejšimi barvami in naravnimi materiali, recimo lesom. Seveda pa se bomo o končnem izgledu pogovorili skupaj, ko oddate povpraševanje in ko spoznamo vaše želje ter vaš objekt, kjer se bo izvedel microtopping dekorativni beton.

Z dolgoletnimi izkušnjami in pridobljenimi znanji vam bomo svetovali pravo rešitev, nato pa s kvalitetno izvedbo v rokih in po konkurenčni ceni poskrbeli, da boste z videzom svojih oblog tudi 100 % zadovoljni.

Enostavno si zagotovite top ponudbo - oddajte povpraševanje zdaj.