Nazaj na seznam zadetkov

Mizar, mizarstvo Prekmurje, M.O.P. Drago Jerebic s.p.

Bi želeli izdelavo pohištva po meri prepustiti izkušenemu mizarju? Mizarstvo iščete v Prekmurju? Pridobite top ponudbo podjetja M.O.P. Drago Jerebic s.p.

Že preko 10 let v Prekmurju deluje mizarstvo, v katerem se mizar mojstrsko loti vsakega izziva.

Kot dober mizar iz Prekmurja vam bomo znali svetovati o najboljših lesenih izdelkih

Poznavanje sodobnih trendov v pohištvu, dolgoletne izkušnje in primerno opremljena mizarska delavnica mizarstva omogoča, da dobite pohištvo po meri v najkrajšem možnem času, po sprejemljivi ceni in seveda, da so rešitve kvalitetne.

V mizarstvu lahko po meri naročite:

  • kuhinje,

  • spalnice,

  • otroške in mladinske sobe,

  • pohištvo za pisarne ali druge poslovne prostore.

V naši mizarski delavnici v Prekmurju uporabljamo dobre materiale in orodja

Pohištvo po meri je narejeno iz kakovostnejših materialov, kar posledično pomeni daljšo življenjsko dobo oziroma trajnejšo rešitev.

Pohištvo, izdelano po naročilu, se v celoti prilagodi vašim željam in potrebam. Izbirate lahko med različnimi materiali, barvami, vzorci in seveda stili. Med tem ko saloni pohištva običajno prodajajo tisto, kar je trenutno moderno, je pohištvo po meri tisto, ki se ga boste težko naveličali, saj bo narejeno za vašo estetiko.

Pohištvo po meri je v celoti prilagodljivo dimenzijam prostorov, lahko se izvede v nadstandardnih oblikah in upošteva druge elemente v prostoru (spuščen strop, stebri, predelne stene ...).

Prednost izdelovanje lesenih izdelkov po meri je, da vam jih lahko popolnoma prilagodimo. Izdelki v vaših prostorih bodo bili edinstveni, saj jih v naši mizarski delavnici naredimo po vaših željah.

Les bo vašim prostorom dal občutek domačnosti, ki ga boste občutili vi in vaši obiskovalci.

Oddajte nam povpraševanje in si zagotovite najboljšega mizarja v Prekmurju!