Nazaj na seznam zadetkov

Mizarstvo, notranja oprema in pohištvo RANLES 

V podjetju Ranles d.o.o. smo vam na voljo na področju mizarstva, notranje opreme in pohištva. Izdelke po naročilu izdelujemo na Savinjskem za stranke iz cele Slovenije. Tudi vam smo z veseljem na voljo za sodelovanje, da vam uresničimo želje glede unikatne opreme in pohištva za dom, pisarno in celo vaše plovilo. 

Naša ponudba:

  • je celovita,

  • edinstvena,

  • cenovno dostopna,

predvsem pa boste cenili kakovost in natančnost izdelave, skrbno izbrane materiale in udobje ter funkcionalnost, ki ju bomo vnesli v vaš dom z našimi izdelki. 

Pripravljeni smo se prilagoditi marsikateri želji, pri mizarskih storitvah, notranji opremi in pohištvu pa upoštevamo tudi danost prostora in tehnične standarde.

Smo uveljavljeno mizarstvo, ki notranjo opremo in pohištvo za objekte in plovila izdeluje hitro, ugodno ter kvalitetno 

V našem mizarstvu nastaja notranja oprema in pohištvo, ki krasita številne domove, poslovne prostore, izdelujemo pa tudi navtično pohištvo in opremo.

Tudi za vas bomo po vaši meri opremili bivalne površine, da so te maksimalno izkoriščene, udobne, na pogled privlačne, funkcionalne za uporabo. 

Zaupajte nam izdelavo kuhinje, pohištva za spalnice, lesene notranje opreme za čolne in drugih mizarskih izdelkov. Navdušili vas bodo, ker jih bomo naredili v dogovorjenem roku, za sprejemljivo ceno, zelo natančno in kvalitetno po vaših željah. 

Vsako ponudbo pripravimo individualno za stranko. Skupaj uskladimo možnosti in želje, tako glede materialov, dizajna, rokov izdelave, kakor cene. Teh dogovorov se vedno držimo, zato je sodelovanje v vsestransko zadovoljstvo zagotovljeno. 

Preverite naše reference in si zagotovite odlično ponudbo za mizarstvo, notranjo opremo in pohištvo.