Nazaj na seznam zadetkov

Mizarstvo, pohištvo po meri, Veren Zlatko s.p., Murska Sobota

MIZARSTVO VEREN, Veren Zlatko s.p. iz Murske Sobote je odlična izbira za tiste, ki prisegate na podjetja s tradicijo in dobrim renomejem. Za nami je že 30 let uspešnega delovanja in veliko število zadovoljnih strank, ki nas z veseljem priporočajo, ko se nekdo zanima za kvalitetno mizarstvo in pohištvo po meri v Prekmurju.

Pri nas vam uredimo:

  • vrata in okna,

  • ograje za vrt, balkon, stopnišče,

  • opremo za gostinske lokale,

  • različni leseni elementi,

  • pohištvo za kuhinje, spalnice, pisarne, mladinske sobe, predsobe.

Izdelamo posamezne kose ali pa opremimo celotni prostor. Vabimo, da si ogledate našo spletno stran in galerijo, kjer vam olajšamo odločitev in pokažemo, da smo pravo mizarstvo, ki vam uredi pohištvo po meri.

Kakovostno in po vaših željah

Velikokrat stranke ure in ure zapravijo za iskanje pravega pohištva po raznih trgovskih centrih. Dovolite, da pri MIZARSTVO VEREN, Veren Zlatko s.p. iz Murske Sobote, temu naredimo konec in vam pomagamo. Pokličite nas, prišli bomo do vas, si ogledali prostore, naredili izmere, predlagali rešitve in pomagali pri izbiri odtenkov ali vzorcev.

Poleg znanja in tradicije, pa nas odlikuje tudi uporaba kvalitetnih materialov, primernega orodja in želja po razvoju.

Privoščite si pohištvo po meri, ki bo narejeno samo za vas, edinstveno in kakovostno. Naj prostor zažari v pravih kosih pohištva in barvah, ter poskrbi za vaše udobje, dobro počutje.

Več o MIZARSTVO VEREN, Veren Zlatko s.p. iz Murske Sobote, Pomurja, lahko izveste na naši spletni strani ali pa nas kar pokličite. Prisluhnili bomo vašim željam in stremeli k temu, da jih uresničimo.

Veselimo se vašega zanimanja.