Nazaj na seznam zadetkov

ZikWood, mizarstvo s Savinjske, ustvarjamo popolno pohištvo za vas

Opremljate kuhinjo, spalnico, otroško sobo? V salonih pohištva ne najdete, kar vam je všeč, kar bi maksimalno izkoristilo prostor? Vas navdušuje misel, da bi imeli pohištvo in notranjo opremo narejeno po meri? Čisto po vaših željah, kar se tiče oblike, razporeditve, barve, uporabe?

Obrnite se na ZikWood mizarstvo in nam zaupajte svoje želje. Uresničili jih bomo - hitro, po dogovorjeni ceni, predvsem pa tako, da vas bodo končne rešitve še dolgo navduševale in ponujale vrhunsko bivalno udobje.

5 razlogov, da izdelavo pohištva zaupate savinjskemu mizarstvu ZikWood

  1. Znamo izdelati vse notranje pohištvo za vaš dom ali poslovni prostor.

  2. Vaše zadovoljstvo postavljamo na prvo mesto.

  3. Pohištvu izdelujemo v sodobno opremljeni mizarski delavnici na Savinjskem, montiramo pa kjerkoli v Sloveniji.

  4. Rok dobave od naročila je do 45 dni ali po dogovoru.

  5. Sodelovanje z nami obsega: svetovanje, izvedbo natančnih meritev, dobavo materialov, izdelavo in montažo.

Dobro počutje v prostorih je še kako pomembno. Zato mora biti ustvarjanje doma ali drugega ambienta, naj bo to pisarna, gostinski lokal ali trgovina, dobro premišljeno. Šele na to je na vrsti izdelava.

Zato se pri ZikWood z vsakim naročnikom lotimo sodelovanja individualno. Pogovorimo se o razpoložljivem času za izdelavo pohištva, prav tako dorečemo stroškovni okvir in rešitve iščemo znotraj naročnikovih finančnih zmožnosti.

Med opravljanjem meritev v vašem domu ali drugem objektu si prostore dobro ogledamo, da lahko svetujemo različne možnosti postavitve kuhinje, spalnice, vgradnih omar in drugega notranjega pohištva.

Pri izbiri materialov, vrste lesa in oblik upoštevamo danosti prostora (recimo mansarda), morebitno drugo opremo, ki je že vgrajena (recimo talne obloge).

Ko vse to dorečemo, se začne dejanska izdelava v našem mizarstvu. Ker svoje delo radi opravljamo, uživamo v ustvarjanju pohištva in najdemo izzive v vseh naročnikovih željah, lahko rečemo, da ponujamo vrhunske rešitve. To potrjujemo s pozitivnimi komentarji naših strank oziroma pohvalami uporabnikov, ki nas priporočajo za najboljše mizarstvo na Savinjskem.

To nam vedno znova prinese motivacijo, da ohranjamo in zvišujemo nivo kakovosti storitev. Zato se tudi izobražujemo, spremljamo smernice v oblikovanju pohištva, trende notranjega oblikovanja.

Naš cilj je, da v svojem pohištvu uživate tako, kot mi uživamo, ko ga ustvarjamo za vas. Zagotovite si ponudbo in se prepričajte sami, da smo za izdelavo vašega pohištva pravo mizarstvo. Če ste na Savinjskem ali pa kjerkoli drugje.