Nazaj na seznam zadetkov

Ugodno krovstvo v Ribnici s kvalitetno ponudbo storitev 

V našem podjetju MIZARSTVO ZOBEC ANTON ZOBEC S.P. iz Ribnice smo sinonim za kvalitetno in ugodno krovstvo. Pozna nas vsa Ribnica, po priporočilih mnogih zadovoljnih strank pa smo z leti svojo ponudbo začeli izvajati tudi širše.

Danes ugodno krovstvo ponujamo na območjih: Ribnica z okolico, Gorenjska, Primorska, Ljubljana, Osrednja Slovenija. 

Poleg krovstva nam zaupajte tudi izdelavo nadstreškov, postavljanje ostrešij in gradnjo skeletnih hiš. Vse na enem mestu, hitro in ugodno, da vam prihranimo čas in denar!

Naše projekte vam z veseljem predstavimo ob kontaktu, kakor pripravimo ponudbo, ki vam bo potrdila, da smo ugodno krovstvo iz Ribnice, ki zna uresničiti vse vaše želje

Svoja vprašanja, zahteve, ideje oziroma vse v zvezi z naročilom naših storitev nam posredujte preko obrazca za povpraševanje zgoraj, e-pošte ali po telefonu. Veselimo se sodelovanja z vami!

Mizarstvo Zobec

Pri nas dobite top ponudbo za ugodno krovstvo v Ribnici

Kvaliteta in cenovna dostopnost pri nas hodita z roko v roki. Poleg tega pa zagotavljamo tudi najkrajše možne čase izvedbe naročenih del, tako da nismo le ugodno krovstvo, pač pa tudi  hitro in kvalitetno. 

Potrudimo se za časovno in finančno optimalno realizacijo projekta, naj gre za krovska dela, postavljanje nadstreškov, skeletne gradnje ali druga dele s tem povezane storitve. 

Vsako ponudbo, najsi iščete ugodno krovstvo (Ribnica) ali ostale naše storitve, za naročnika pripravimo individualno. Prisluhnemo vašim željam in zahtevam ter upoštevamo vaše finančne zmožnosti kakor čas, ki je na voljo za kvalitetno izpeljavo projekta. Nato svetujemo rešitev, ki je najboljša iz vseh naštetih vidikov. Po uskladitvi vseh teh podrobnosti pričnemo z izvedbo, ta je vedno profesionalna in vas bo navdušila. 

Poleg tega pa nas od konkurenčnih ponudnikov ločijo še naslednje lastnosti, ki so dodatni razlogi, da nas izberete, ko potrebujete ugodno krovstvo v Ribnici ali kje drugje: 

- izkušnje
- hiter odzivni čas
- kratki roki izdelave nadstreškov, ostrešij, skeletnih hiš
- spoštovanje dogovorov
- izkušnje
- znanje
- uporaba vrhunskih materialov
- natančno delo
- korekten odnos
- zanesljivost
- odgovornost do dela in strank
- odlične reference