Nazaj na seznam zadetkov

Ekološke testenine, moko in bio izdelke naročite v osrčju Pomurja pri Mlinarstvu Kolenko

Mlinarstvo Kolenko deluje z daljšo tradicijo. V dejavnost mlinarstva je danes vpeta že tretja generacija, ki poleg dosedanjih izkušenj nabira tudi vedno nova znanja, da je s ponudbo v koraku s časom in kupcem zagotavlja najboljše mlevske izdelke, med drugim

  • več vrst moke

  • bio kaše in kosmiče

  • ekološke testenine

Če želite iz žit izdelke ustvarjati sami, pa z veseljem ponudimo tudi mlevske storitve - mletje in luščenje žit.

Edinstveni v Sloveniji smo, ker imamo dva ločena mlina - konvencionalnega in ekološkega. Obiščite nas in nas spoznajte. Prepričani smo, da boste z našo pomočjo še raje ustvarjali mlinarske izdelke polnega okusa, visoke hranljivosti in kvalitete, pa naj bo to kruh, kaša, potica.

Butična trgovinica Mlinarstva Kolenko ponuja domače ekološke testenine, moko in mletje ter luščenje žit, da lahko ustvarjate sami

Za naše mlevske izdelke izbiramo med najkakovostnejšimi sestavinami.

Posegamo tudi po že skoraj pozabljenih žitih - ajdi, piri, kamutu in veseli nas, da kupci vse raje izberejo izdelke iz njih. Pa ne le izberejo, ponje se tudi redno vračajo, kar nam pove, da smo na pravi poti pri ustvarjanju domače, lokalne ponudbe.

Radi podprete slovenske pridelovalce?

Cenite, da vaša hrana ni prepotovala celega sveta, preden je prišla do vašega krožnika?

Izberite izdelke iz ponudbe Mlinarstva Kolenko. So dobri, domači, hranilni. Z njimi lahko ustvarite resnično odlične jedi, ki pobožajo brbončice, poleg tega pa je prijazna tudi cena.

Obiščite nas.