Nazaj na seznam zadetkov

Montaža in demontaža oken in vrat

V-MONT LEOPOLD VRABIČ s.p. smo podjetje, pri katerem ugodno naročite (de)montažo oken in vrat ter ostalega pohištva.

Vgradnjo stavbnega pohištva za vas v najkrajšem možnem času uredimo profesionalci. Temelji našega dela so izkušnje, znanje, natančnost, upoštevanje navodil proizvajalcev oken, vrat, spoštovanje dogovorov s stranko.

Zakaj je pomembno, da montažo stavbnega pohištva prepustite usposobljenemu podjetju?

Okna in vrata običajno niso tisti kosi pohištva, kjer se montaže lotimo sami. Stavbno pohištvo namreč pripomore k boljši varnosti in predvsem učinkovitosti objekta. Če želite energetsko čim bolj varčen objekt, ki zagotavlja prihranke pri ogrevanju, dobro zvočno izolacijo, boste zagotovo posvetili pozornost izbiri oken in vrat, seveda pa na koncu tudi montaži, saj se le tako doseže optimalno udobje, varnost, učinkovitost, ekonomičnost.

Za montažo in demontažo oken in vrat izberite nas. Vedno smo vam na voljo!

Naše podjetje je pravi naslov, ko potrebujete strokovnjaka za:

  • montažo oken in vrat,

  • demontažo oken in vrat,

  • vgrajevanje stavbnega pohištva,

  • knauf - notranja zaključna dela na Savinjskem.

Vedno pa upoštevamo vaše želje in pričakovanja, saj ste vi in vaše zadovoljstvo za nas na prvem mestu! Smo pravi strokovnjaki, usposobljeni in izkušeni. V-MONT LEOPOLD VRABIČ s.p. je podjetje, ki deluje pošteno in je daleč naokoli eden bolj konkurenčnih ponudnikov.

Materiali, orodja, pripomočki in oprema, ki jo uporabljamo pri svojem delu, so visokokakovostni in preverjeni. Poseben poudarek dajemo na varnost pri delu.

Brez skrbi nam lahko zaupate, kot je to storilo že mnogo strank. Montažo in demontažo oken in vrat ter ostale storitve bomo opravili po dogovorjenih ugodnih cenah, v dogovorjenem času in po ostalih dogovorih!