Nazaj na seznam zadetkov

Montaža in dostava steklenih ograj

Se zanimate za steklene ograje? Potem se obrnite na podjetje PRO MAX GROUP d.o.o., ki vam bo za montažo in dostavo steklenih ograj pripravilo top ponudbo. Našim cenjenim strankam občasno nudimo akcijske popuste, zato ne odlašajte in nas povprašajte o odličnih pogojih sodelovanja.

Sicer pa je naše podjetje specializirano na številnih področjih:

  • montaža steklenih ograj,

  • dostava steklenih ograj,

  • selitve,

  • prevoz blaga s kombijem.

Zakaj se obrniti na nas, če iščete ponudnika za montažo in dostavo steklenih ograj? Ker je naša prioriteta vaše zadovoljstvo. Individualno se vam posvetimo in si za vas vzamemo čas ter vam svetujemo.

Obrnite se na nas za montažo in dostavo steklenih ograj

Spoštujemo vse dogovore z vami in upoštevamo postavljene roke. Smo ciljno usmerjeni, naš odnos pa je spoštljiv in profesionalen.

PRO MAX GROUP d.o.o. vam nudi dostavo in montažo steklenih ograj, ki bodo funkcionalne, praktične, estetsko dovršene, sodobno oblikovane, moderne, varne, enostavne za čiščenje in vzdržljive, imajo dolgo življenjsko dobo, visokokakovostno in so na voljo po konkurenčnem ceniku.

Steklene ograje so narejene iz preverjenih materialov visoke kakovosti in vam nudijo odlično zaščito pred vetrom in ostalimi vplivi. Poleg tega pa dajo izgledu objekta lep videz.

Stopite v stik z nami in nam zaupajte vaše želje in ideje, mi pa vam bomo dostavili in montirali stekleno ograjo. Z veseljem pričakujemo vaša povpraševanja, na katera bomo odgovorili s top ponudbo.