Nazaj na seznam zadetkov

Krivljenje in montaža cevi, pločevine, ZP-MONTAGE, d.o.o.

Ste prisotni v dejavnosti, kjer potrebujete krivljene cevi, pločevine in njihovo montažo? Priporočamo slovensko podjetje ZP-MONTAGE, d.o.o., ki je pravi naslov na področju krivljenja cevi in ​​pločevine ter ponuja dobre storitve doma in v tujini, predvsem v nemško govorečih državah.

Naša lokacija je v Poljčanah, v vzhodnem delu Slovenije. Na voljo smo posameznikom, dobro pa sodelujemo tudi z večjimi in manjšimi podjetji.

ZP-MONTAGE uporablja sodobne, zmogljive stroje za krivljenje cevi in ​​pločevine, ki omogočajo kvalitetno izvedbo v dogovorjenem roku po vaših željah.

Izvedemo vam tudi izmere in vam svetujemo pri montaži cevi in ​​pločevine.

Dolgoletne izkušnje na področju krivljenja cevi in ​​pločevine dokazujejo, da delo opravljamo kakovostno in natančno. Krivljenje cevi in ​​pločevine izvajamo na preizkušenih strojih, kjer z ustreznimi tolerancami zagotavljamo kakovost krivljenja.

Krivljenje in montaža cevi, pločevina trust ZP-MONTAGE, d.o.o.

Izdelamo lahko elemente najzahtevnejših oblik

Krivljenje in montaža cevi in ​​pločevine se začne z načrtovanjem in izbiro materiala. Nismo polovičarski, saj vemo, da naše stranke cenijo kakovost in pošteno poslovanje.

Naj vam zaupamo 5 razlogov, zakaj je ZP-MONTAGE dobra izbira:

  • Naročila se lotimo zavzeto, a skrbno

  • Skrbno načrtujemo korake obdelave in montaže

  • Izvajamo krivljenje in montažo cevi, pločevine točno po načrtu

  • Pri odločitvah vam strokovno svetujemo

  • Morebitne zaplete in težave vedno rešimo v korist stranke

Stopite v stik z nami, kot že mnogi, in dovolite nam, da vas navdušimo za krivljenje in montažo cevi in ​​pločevine. Naši kontaktni podatki so navedeni zgoraj.

Veselimo se vašega zanimanja in sodelovanja z vami.