Nazaj na seznam zadetkov

Montaža in servis plinskih peči

Kot že ime našega podjetja pove SERVIS PLINSKIH KOTLOV NIKO PETELIN S.P. smo strokovnjaki za ogrevalne sisteme na plin.

Mi poskrbimo, da imate v objektu pravilno vgrajeno oziroma montirano plinsko peč, tekom delovanja pa tudi, da so redno opravljeni servisi in vzdrževalna dela, s katerimi podaljšujemo življenjsko dobo plinskega kotla in ohranjamo njegovo varno ter učinkovito delovanje.

Montiramo in servisiramo plinske peči različnih proizvajalcev. Seznanjeni smo z novostmi na trgu, da vam lahko pred montažo oziroma nakupom svetujemo moderne rešitve. Pri iskanju pravega plinskega kotla za vas oziroma vaš dom pa nam pomagajo tudi dolgoletne izkušnje. Ko si bomo ogledali objekt, v katerem želite montirati peč na plin oziroma kondenzacijski plinski kotel, bomo zagotovo prišli do rešitve, ki jo iščete.

Montaža peči na zemeljski plin

Možnost montaže peči na zemeljski plin je v veliki meri odvisna od tega, ali je objekt postavljen na območju, kjer je delujoče plinovodno omrežje in ima urejen priključek. V tem primeru je montaža plinske peči zagotovo možna rešitev in prinese veliko udobja ter visoke izkoristke.

Pri montaži je sicer potrebno poskrbeti tudi za odvod dimnih plinov. Cene plinskih kondenzacijskih kotlov se gibljejo okoli nekaj tisočakov, odvisno seveda od izbire proizvajalca, preverite pa lahko tudi možnost subvencije Eko sklada.

Ugoden servis plinskih kotlov

V primeru, da ste se odločili za montažo plinske peči, je pomembno, da se na napravi izvajajo tudi redni servisi. Med drugim obiski serviserja vključujejo temeljit pregled in čiščenje plinske peči oziroma kotla, meritve dimnih plinov, nastavljanje plinskega ventila, če je potrebno.

Uporaba plinskih peči je ob rednih preventivnih pregledih oziroma vzdrževanju ali po potreb servisa popolnoma varna. Predvsem s pregledi najhitreje ugotovimo morebitne napake, ki bi lahko povzročile nedelovanje peči. Za to smo tu mi, da opravimo servis in to preprečimo.

Še nekaj razlogov, da se za montažo ali servis peči na plin obrnete na nas

  1. Kratek odziven čas

  2. Konkurenčna cena

  3. 30 letne delovne izkušnje

  4. Strokovna usposobljenost

  5. Prilagodljivost glede lokacije montaže ali servisa plinskih kotlov

  6. Strokovno svetovanje pred montaži, nakupom in glede nadaljnje uporabe, vzdrževanja