Nazaj na seznam zadetkov

Za optimalno delovanje je pomembno montažo in servis toplotne črpalke prepustiti profesionalcem

To smo v štajerskem podjetju Kričej d.o.o. Pokličite nas, da vam uredimo montažo nove toplotne črpalke ali servis obstoječe.

Za seboj imamo več kot 20 let delovnih izkušenj ter obilico znanj, katera tudi nadgrajujemo. Področje strojnih inštalacij se namreč ves čas razvija in za svoje stranke si želimo biti na tekočem z novimi rešitvami, materiali, napravami, da vam lahko zagotovimo najbolj optimalno rešitev.

Čeprav so toplotne črpalke vse bolj priljubljena izbira za ogrevanje, pa to ni edini sistem, ki ga lahko vgradite v objekt z našo pomočjo. Za vas lahko uredimo tudi kompletne plinske napeljave, v toplejših dneh pa si tudi ne predstavljamo več uporabe objekta brez klime, zato imamo v ponudbi tudi klimatizacijo.

Ker smo strokovnjaki za strojne inštalacije, pa seveda uredimo tudi vodovod, kanalizacijo in kompletne prenove kopalnic.

Toplotne črpalke Štajerska

Če ste se za toplotno črpalko odločili na objektu na Štajerskem, se vsekakor obrnite na nas. S sedežem podjetja v Hočah bomo hitro odzivni v vsej regiji. Po dogovoru pa tudi kjerkoli drugje.

Montažo toplotnih črpalk vršimo tako v novogradnjah kot pri prenovah starejših objektov. Vgradnja obsega notranjo in zunanjo enoto, ki ju med seboj povežemo.

Montiramo različne znamke toplotnih črpalk, prav tako vam pomagamo z odločitvijo, ali boste uporabljali toplotno črpalko na zrak, vodo ali zemljo. Katere so prednosti posameznega vira vam svetujemo še pred nakupom, kasneje, ko je montaža že urejena, pa poskrbimo za servise toplotne črpalke, če so ti potrebni.

Načeloma pravilna montaža toplotne črpalke ne zahteva posebnega vzdrževanja in dolgo deluje, a servisni pregledi so priporočljivi oziroma nujni, če se pokvari del toplotne črpalke oziroma iz kakšnega drugega razloga ne deluje pravilno. V kolikor se s težavo v zvezi s toplotno črpalko soočate na Štajerskem, pridejo naši serviserji hitro in dobro opremljeni, da diagnosticirajo ter odpravijo problem.

Pokličite!