Nazaj na seznam zadetkov

Montaža knaufa, Osrednja Slovenija, Prizma Rok Pirš s.p.

Želite elegantno rešitev na vašem objektu? Enostavno izvedbo gradbenih del? Hkrati tudi udobno bivalno okolje? Potem se odločite za montažo knaufa pri top ponudniku Prizma Rok Pirš s.p., ki je na voljo po dogovoru po vsej Osrednji Sloveniji s širšo okolico.

Pri montaži knaufa gre za montažo plošč iz mavca, ki so odličen toplotni in zvočni izolator. Je okolju prijazen gradbeni material, gradnja pa je izvedena hitro in kvalitetno. Montažo knaufa prepustite izkušenim mojstrom po top ponudbi in s top pogoji poslovanja.

Pri montaži knaufa smo učinkoviti, dosledni in jo opravimo v najkrajšem možnem času. Pri tem pazimo, da je končni izdelek varen, kvaliteten, estetsko dovršen, funkcionalen, vzdržljiv, da ima dolgo življenjsko dobo in, da je cenovno dostopen.

Vrhunsko izvedena montaža knaufa povsod po Osrednji Sloveniji

Prizma Rok Pirš s.p. vam v sklopu montaže knaufa kjerkoli v Osrednji Sloveniji nudi:

  • spuščene strope,

  • podstrešje,

  • predelne stene,

  • stenske obloge,

  • suhe estrihe.

Gips plošče, ki se uporabljajo pri montaži knaufa so sestavljene iz podkonstrukcije, same plošče, ki so lahko standardne, impregnirane za vlažne prostore ali požarne plošče ter pritrditvenega materiala. Delo opravljamo vestno, zanesljivo in predano.

Na nas se obrnite, ko potrebujete top ponudbo za montažo knaufa v Osrednji Sloveniji in širše. Z veseljem si bomo za vas vzeli čas, vam svetovali in izvedli storitve, ki bodo narejene po najbolj optimalnih pogojih.