Nazaj na seznam zadetkov

Montaža strojnih inštalacij

V podjetju MIT HORVAT d.o.o. vam kjerkoli v Sloveniji hitro, kvalitetno in ugodno izvedemo strojne inštalacije. Ukvarjamo se z montažo strojnih inštalacij in s prodajo materiala za njihovo izvedbo.

V svoji novogradnji ali pri adaptaciji objekta nam zaupajte:

  • plinske inštalacije

  • vodovodne inštalacije

  • ogrevalne inštalacije

  • ostala dela glede montaže strojnih inštalacij 

Pridobite ponudbo že danes in se prepričajte sami, da smo ne le ugoden monter strojnih inštalacij, pač pa v Sloveniji eden od najboljših. 

Neprestano vlagamo v razvoj kadra in opreme ter sledimo vsem novostim na trgu, ki so vezane na montažo strojnih inštalacij, da vam lahko zagotovimo le najbolj kvalitetne, učinkovite, varne, sodobne in varčne rešitve.

Montažo strojnih inštalacij po Sloveniji vam kot izkušen in usposobljen monter izvedemo hitro ter kvalitetno 

Strojne inštalacije izvajamo zelo odgovorno. Uporabljamo najboljše materiale in poskrbimo za natančno vgradnjo. Pred samo izvedbo se posvetujemo s stranko glede njenih individualnih potreb, zahtev in želja. Nato skupaj poiščemo rešitve za montažo strojnih inštalacij, ki bodo ponujale največ udobja pri uporabi, hkrati pa učinkovito in ekonomično delovanje. 

Upoštevamo vse roke in ostale dogovore z vami, zagotavljamo pa vam prijazne cene in visoko kvaliteto izvedenih inštalacij. Pred montažo inštalacij zaščitimo vse elemente in prostore, po opravljenih delih za sabo pospravimo.

Najsi gre za zasebni ali poslovni objekt, brez strojnih inštalacij ga ne boste mogli uporabljati, zato s kontaktom ne odlašajte. Zagotovite si sodelovanje z nami, z izkušenim in ugodnim monterjem strojnih inštalacij. Vabimo vas tudi k obisku naše trgovine. Veselimo se vaših povpraševanj.