Nazaj na seznam zadetkov

Montiramo toplotne črpalke v Ljubljani in okolici

Po dolgem, napornem dnevu ali zgodaj zjutraj, ko so temperature še nizke, ni boljšega kot si privoščiti topel tuš. V poletnih mesecih pa ni nič boljšega kot vstopiti v ohlajeno stanovanje.

Toplotne črpalke nudijo možnost ogrevanja

Toplotna črpalka je naprava, ki iz toplotnega vira črpa toplotno energijo. Ta toplotna energija preide v ogrevalni sistem, s katerim lahko ogrevamo vodo in zrak.

Nekatere vrste toplotnih črpalk lahko uporabljamo tudi za hlajenje prostorov. Če želimo imeti toplotno črpalko, ki bi poleti hladila naš dom, moramo to predvideti že takoj na začetku gradnje ali obnove. V tem primeru je treba izbrati pravilno toplotno črpalko. Seveda lahko toplotno črpalko kombiniramo s klimatsko napravo.

Toplotno črpalko lahko uporabite v novogradnjah, ko sanirate stavbe ali ko se odločite zamenjati ogrevalni sistem.

Izberite zanesljivega monterja toplotnih črpalk v Ljubljani

Pri podjetju Leon Štrekelj s.p. se že od leta 1994 ukvarjamo z vodovodnimi inštalacijami in dobavo in montažo toplotnih črpalk.

Vsaki stranki se posebej posvetimo in ji poiščemo ustrezno vodno črpalko. Črpalke dobavljamo po ugodnih cenah in poskrbimo, da imate dobro razmerje med kakovostjo in ceno.

Ko vodno črpalko dobimo, vam jo tudi montiramo. Imamo strokovno ekipo z večletnimi izkušnjami, ki je vgradila že veliko črpalk. Smo zanesljivi in kar se dogovorimo, to tudi naredimo.

Izbirate lahko med različnimi tipi vodnih črpalk, ki jih lahko za vas nabavimo in montiramo:

  • toplotna črpalka zrak/ zrak

  • toplotna črpalka zrak/ voda

  • toplotna črpalka voda/ voda

  • toplotna črpalka zemlja / voda

Nahajamo se v Brezovici pri Ljubljani in izvajamo dela na področju Osrednje Slovenije. Pošljite nam povpraševanje in z veseljem vam bomo odgovorili.