Nazaj na seznam zadetkov

Moško in žensko frizerstvo Komen, Frizerstvo Patricija Jelen s.p.

Iščete nov in zanesljiv frizerski salon? Se nahajate na Krasu, v bližini Komna? Če ste dvakrat odgovorili z da, potem ste kliknili na pravega ponudnika.

V frizerskem salonu Patricija Jelen bomo poskrbeli za naraven in lep izgled vaših las in vas razvajali z našimi izdelki za nego las. Vaši lasje in lasišče si zasluži dobro oskrbo, zato nas obiščete.

Naš frizerski salon v Komnu skrbi za moško in žensko frizerstvo

V naš frizerski salon so vabljeni vsi, ne glede na starost ali spol. Za vas izvajamo:

  • striženje,

  • oblikovanje pričesk,

  • umivanje,

  • sušenje,

  • barvanje in ostale storitve.

Našli nas boste na Krasu, na naslovu: Gorjansko 11, Komen. Ko nas boste obiskali vas bo pričakali naši urejeni in čisti prostori.

Obiščite naše moško in žensko frizerstvo, kjer vam uredimo pričeske za posebne priložnosti

Se približuje poroka, obletnica ali kakšna druga posebna priložnost? Spodobi se, da imate za takšne dogodke posebne in urejene pričeske. Ko nas obiščete, vam lahko naši profesionalni frizerji svetujejo o najbolj modernih in aktualnih pričeskah.

Zaradi naših izkušenj, vam lahko svetujemo o pričeskah, ki vam bodo najbolj pristajale. Seveda upoštevamo tudi vaše želje in predloge pri oblikovanju vaše nove pričeske.

Obiščite naš frizerski salon v Komnu, kjer bomo poskrbeli, da se boste dobro in udobno počutili ter bomo z vami tudi poklepetali.

Za naročanje in proste termine smo vam na voljo po telefonu.