Nazaj na seznam zadetkov

MOŠKO IN ŽENSKO FRIZERSTVO IRMEN SODIN-JANEŽIČ S.P.

Ulica Dušana Kvedra 15, 3230 Šentjur
Prikaži številko

Frizerstvo v Šentjurju za vso družino

V Frizerstvu Janežič ste na frizerskem stolu dobrodošli moški, ženske in otroci. Z veseljem poskrbimo za popolne frizure, ki se skladajo z vašim obrazom in seveda vašim stasom.

K nam lahko pridete na popolno preobrazbo frizure ali zgolj urejanje pričeske, recimo na striženje konic ali barvanje narastka. Ob posebnih priložnostih z veseljem poskrbimo za svečane frizure.

V ponudbo moškega in ženskega frizerstva redno dodajamo tudi novosti, med drugim delamo s popolnoma novo in revolucionarno negovalno linijo za vaše lase pH Plex, če nas redno spremljate pa ne boste zamudili niti akcijskih ponudb, za storitve moškega in ženskega frizerstva.

In ker se urejenost ne konča pri vaših laseh, si lahko ob obisku frizerskega salona privoščite tudi

  • klasično manikura in pedikuro

  • permanetno lakiranje nohtov z CND Shellac ali ARTY gel laki

Vemo, da je imeti dobrega frizerja pomembna, zato smo tu za vas.

Od ponedeljka do sobote v sodobno urejenem frizerskem salonu naročamo stranke vseh generacij in poskrbimo, da od frizerja zagotovo odidete zadovoljni.

Top otroško, moško in žensko frizerstvo - obiščite ga v Šentjurju

Frizerstvo Janežič v Šentjurju deluje z več desetletjem izkušenj in tradicije. Vse od odprtja frizerskega salona smo družinsko frizerstvo, ki mu zaupajo vse generacije moških in žensk iz naše okolice.

Ko stranka sede na naš frizerski stol, naj gre za otroke, moške ali ženske, najprej ponudimo svetovanje. Pogovorimo se o željah, lahko nam pokažete tudi referenčne fotografije frizur ali barve. Glede na vašo obliko obraza, starost, stil pa tudi ten kože vam predstavimo možnosti, ki bodo na vas res dobro izgledale. Šele nato se začne delo, kot je:

  • pranje in nega las,

  • striženje,

  • barvanje las ali izdelava pramenov (tudi zahtevnejše tehnike),

  • oblikovanje,

  • sušenje.

Pri delu uporabljamo izključno profesionalne frizerske pripomočke in preizkušene izdelke za lase, ki jih seveda prilagodimo, glede na vaš tip las, željo glede končnega rezultata oziroma glede na to, ali opravljamo otroško, moško ali žensko frizerstvo.