Nazaj na seznam zadetkov

Mtk mesarstvo, predelava mesa in suhomesnati izdelki - Ugodna mesnica Ljubljana

Pridite na Mestno ljubljansko tržnico v MTK MESARSTVO, predelava mesa in suhomesnatih izdelkov, d.o.o. po najboljše meso in suhomesnate izdelke.

Z našo skrbno pripravljeno ponudbo boste razvajali še tako zahtevne brbončice. Po ugodni ceni ponujamo prvovrstno kvaliteto in okus, ki si ga boste zaželeli vedno znova.

Prisegamo na slovensko, domače. Naša ugodna mesnica je povezana z več priznanimi rejci in dobavitelji iz vse države, tako da je slovensko poreklo mesa garantirano. Iz mesa naših dobaviteljev tudi sami pripravljamo mesne pripravke in izdelke.

Poskusite:

  • Sveže meso

  • Barjeni izdelki

  • Pečeno meso

  • Sušene mesnine

  • Žar izdelki

  • Hladni narezki

Iščete, katera je najbolj ugodna in hkrati dobra mesnica v Ljubljani? MTK Mesarstvo vas ne bo razočaralo

Med kvalitete naše mesnice poleg ugodnih cen zagotovo sodijo prilagodljivost, strokovnost, skrbnost za zadovoljstvo strank.

Obiščite našo mesnico v Ljubljani ali nas pokličite oziroma oddajte povpraševanje. Povejte nam svoje želje, zaupajte nam število gostov ali zgolj recept, ki ga želite pripraviti in poskrbeli bomo, da dobite prave kose mesa za kuhanje, odlične izdelke za pripravo narezkov, kanapejev, sendvičev.

Na naši lokaciji vas pričakuje pestra izbira in prijazna postrežba. Poleg sestavin za izjemne mesne jed, pa imamo tudi catering, če ne želite kuhati sami.

V kolikor želite pogostitev za večjo družbo vam ob katerikoli priložnosti priskočimo na pomoč. Odločite se lahko za naše piknik dobrote, ki jih po dogovoru spečemo tudi na vaši lokaciji.

Se priporočamo.