Nazaj na seznam zadetkov

NADA TOURS avtošola ZLATKO MARKOVIĆ S.P.

NADA TOURS avtošola ZLATKO MARKOVIĆ S.P. se na tržišču nahaja že več kot 20 let. Odlikujejo nas številna pridobljena znanja, izkušnje in zadovoljni vozniki, zato nam lahko brez skrbi zaupate tudi vi. Naša avtošola je znana kot šola vožnje, ki se bodočim voznikom v celoti posveti.

Imamo lasten vozni park, ki nam omogoča naše kandidate pripraviti na varno vožnjo. Sestavlja ga 6 sodobnih vozil: BMW X1, Opel, Renault Clio 4 in 5, kamion Renault in avtobus Mercedes. NADA TOURS avtošola ZLATKO MARKOVIĆ S.P. redno organizira tečaje CPP, občasno pa tudi tečaj prve pomoči.

Pri nas lahko opravljate izpit za kategorije B, Be, C, D, Ce: Osebna vozila, osebna vozila s prikolico, tovorna vozila, tovorna vozila s prikolico, avtobusi. Pri nas pa se lahko pripravite tudi na kondicijske vožnje.

NADA TOURS avtošola ZLATKO MARKOVIĆ S.P. je top ponudnik

Za opravljanje vozniškega izpita v NADA TOURS avtošola ZLATKO MARKOVIĆ S.P. potrebujete:

  • Zdravniško spričevalo

  • Tečaj in izpit iz prve pomoči (PP)

  • Tečaj in preizkus znanja iz cestno prometnih predpisov (CPP)

  • Program vožnje

  • Preizkus znanja

  • Izpit pri Izpitnem centru za voznike motornih vozil

V naši šoli vožnje svojim kandidatom občasno nudimo popuste do -10 %. Izkoristite jih in si priskrbite top ponudbo. So časovno omejeni, zato ne čakajte.

Ne odlašajte. Za vas si bomo vzeli čas in se vam popolnoma posvetili. Veselimo se skupne vožnje. NADA TOURS avtošola ZLATKO MARKOVIĆ S.P. bo poiskala optimalno rešitev za vas.