Nazaj na seznam zadetkov

Najboljša kavarna in slaščičarna Trbovlje HAMITI ILJBER S.P.

SLAŠČIČARNA-KAVARNA HAMITI se nahaja v Trbovljah, dobro jo pozna pa tudi širša okolica, saj svoje goste razveseljuje že dolga leta.

Naša vrata se odprejo ob 7:00, tako smo pravi naslov, če želite dan začeti z odlično kavo, slaščico ali kaj drugega iz naše ponudbe. Prva jutranja kava prija v dobri družbi ali tišini. Privoščite si jo tudi vi in z bistrimi mislimi vstopite v nov dan, saj kot pravijo, dan se po jutru pozna in veseli smo, ker vemo, da je naša kava izbira prava.

Odprti pa smo vse tja do 22:00 ure.

Kvaliteten izbor sestavin, uigrana ekipa, ki poskrbi, da se vaše sladkosnede želje uresničijo. V okolici je na voljo dovolj parkirnih mest za vaše jeklene konjičke, odlična lokacija, pa vam omogoča, da nas obiščete tudi s kolesom ali peš.

Ste si ogledali športni dogodek, se malo sprehodili, sedaj pa bi se radi malo odpočili? Obiščite najboljšo kavarno in slaščičarno v Trbovljah.

Prava izbira, ko si zaželite nekaj sladkega

  • Bi želeli popiti dobro kavo?

  • Ste zmenjeni s prijatelji in imate radi slastne torte?

  • Vam v toplih dneh prija okusen sladoled?

  • Bi želeli kaj osvežilnega popiti?

  • Kaj pravite na odlično leseno kavo?

  • Prisegate na vaflje?

Vse to vam nudimo pri nas. Gostje pa nas poznajo tudi po zanimivi posebnosti: pizza sladoled, ki razveseljuje staro in mlado.

Vse našteto vam postreže prijazno osebje, ki naredi obisk pri nas še toliko bolj prijeten. In verjamemo, da se boste rade volje vrnili.

Najboljša kavarna in slaščičarna v Trbovljah vas pričakuje.