Nazaj na seznam zadetkov

Najboljša optika Ljubljana, OPTIKA BABNIK J d.o.o.

Imate občutek, da vas vid malo heca, da ne vidite tako dobro kot nekoč? Bi si radi privoščili nova sončna očala? Ste športno aktivni in prisegate na leče ali pa ne bi ves čas nosili očal?

Če ste na zgornja vprašanja odgovorili z da, obiščite OPTIKO BABNIK J, izdelovanje očal, d.o.o. v Ljubljani, ki velja za najboljšo optiko daleč naokoli. Preverite to tudi sami.

Pri nas vam nudimo:

  • Korekcijska očala

  • Kontaktne leče

  • Sončna očala

  • Pregled vida

Na pogladi dolgoletnih izkušenj, v našem 65 letnem obstoju, sej jih je nabralo ogromno, vam lahko nudimo storitve na višjem nivoju, saj tudi zaradi tega veljamo za najboljšo optiko v Ljubljani.

Z zanosom in veliko zagnanosti nadaljujemo družinsko tradicijo.

Korekcijska in sončna očala, leče OPTIKA BABNIK J

Najboljša optika v Ljubljani ima z Zavodom za zdravstveno zavarovanje Slovenije sklenjeno tudi pogodbo o dobavi optičnih pripomočkov.

A gremo lepo po vrsti. Ko nas obiščete vas lepo sprejmemo, poslušamo in nato pomagamo. Če ste nas obiskali zaradi korekcijskih očal vam predlagamo pregled vida, saj je to osnova na kateri vam lahko povemo, ali je vaša obstoječa dioptrija v redu, ali bi bilo pametno obiskati okulista. Prav tako pregled vida lahko prepreči marsikatero težavo povezano s poslabšanjem ali drugo zdravstveno stanje, kjer je potrebno ukrepati. A brez skrbi, pregled vida, je popolnoma neboleč in strokovno izveden, saj ste seveda obiskali najboljšo optiko v Ljubljani.

Ko opravite pregled, sledi izbor očal, korekcijskih ali sončnih. Čeprav na sončna očala gledamo kot na modni dodatek, pa so namreč daleč od tega. V močni svetlobi so skoraj nepogrešljiva.

V najboljši optiki v Ljubljani pa imamo seveda posluh tudi za tiste, ki prisegate na leče.

Strokovnost, tradicija, prijaznost, zaupanje so nam prislužile renome najboljše optike v Ljubljani.

Vabljeni.