Nazaj na seznam zadetkov

OPTIKA ŠUC, trgovina, gostinstvo, nepremičninske dejavnosti in storitve d.o.o.

Partizanska cesta 32, 2000 Maribor
Prikaži številko
[email protected] https://www.optika-suc.si
Pon-Pet: 8.00-12.00 in 13.00-18.00 Sob: 9.00-12.00

Najboljšo optiko v Mariboru najdete, če pridete v Optiko ŠUC

Mnoge zadovoljne stranke, ki nas že poznajo, pravijo, da smo najboljša optika v Mariboru.

Tako smo se uveljavili, ker si svojim kupcem vedno želimo ponuditi največ za njihov denar ter jim prihraniti tudi dragoceni čas. Zato ponujamo vse na enem mestu od izvajanja pregledov do prodaje optičnih pripomočkov (korekcijska očala, sončna očala, leče, izdelki za vzdrževanje), svetovanja ter seveda izdelave in servisa očal.

Tudi v prihodnosti bomo nadaljevali kot najboljša optika v Mariboru, in sicer z izobraževanjem, širjenjem ponudbe in posluhom za individualne želje strank

Naš cilj je, da (p)ostanemo najboljša optika v Mariboru. To nameravamo doseči s stalnimi izboljšavami, kar pomeni, da:

  • vlagamo v znanje svojega kadra,

  • posodabljamo opremo in pripomočke za izvajanje okulističnih pregledov,

  • polnimo police s kvalitetnimi sončnimi, korekcijskimi očali in lečami priznanih proizvajalcev,

  • ohranjamo konkurenčne cene,

  • gradimo na zaupanju strank, zadovoljstvu in sodelovanju.

Pridite in se na lastne oči prepričajte, da smo z razlogom sinonim za najboljšo optiko v Mariboru, ki ji vsak dan zaupa večje število zadovoljnih strank.

Na voljo smo vam od ponedeljka do sobote pa tudi preko vseh objavljenih kontaktnih podatkov, da odgovorimo na kakršnakoli vprašanja, ki jih naša optika v Mariboru odpira.

V OPTIKI ŠUC zaposlujemo izkušen kader, ki vam zanesljivo pomaga do boljšega vida

Če iščete, katera je najboljša optika v Mariboru, ste na pravem naslovu. Po visoki kakovosti storitev smo znani, ker vas v naši optiki na Partizanski cesti 32 v Mariboru vedno pričaka prijazno, usposobljeno in izkušeno osebje.

V očesni ordinacije optike Šuc vam je na voljo specialist oftalmolog. Pregled vida izvede strokovno, na podlagi dolgoletne prakse in obilice znanja. V ambulanti so na voljo sodobni aparati oziroma tehnologija, ki nam omogoča še bolj natančno opravljanje dela, predvsem pa za vas bolj prijetne in hitrejše okulistične preglede. Poleg tega vam lahko v naši ordinaciji vsak dan preventivno izmerimo očesni pritisk, kar je samo še dodaten razlog, da stranke prihajajo k nam in nas priporočajo kot najboljšo optiko v Mariboru.

Ko končate s pregledom, so vam na voljo naši optiki. Pomagajo vam pri izbiri očal ali leč. V okviru proračuna, ki ste ga namenili za očala, poiščejo okvirje priznanih blagovnih znamk, ki bodo pristajali vašemu obrazu, hkrati pa vam omogočili udobno uporabo. Posvetijo se vam povsem individualno in vam namenijo toliko časa, kolikor ga potrebujete, da izberete pravo rešitev za jasnejši pogled na svet.

Sledi izdelava očal. Pri nas jo zagotovimo v najkrajšem možnem času. V kolikor očala že imate pa so poškodovana ali je potrebna menjava stekel, nudimo tudi popravila.

Vse torej dobite na enem mestu ob prijazni, individualni in profesionalni obravnavi vaših potreb, zahtev in želja. Če vse to pričakujete od optike, smo najboljša izbira v Mariboru za vas.