Nazaj na seznam zadetkov

VIVA2GO d.o.o.

Jelenčeva ulica 1, Kranj
Prikaži številko
[email protected]
10:00 - 23:00, 10:00 - 23:00, 10:00 - 23:00, 10:00 - 23:00, 10:00 - 23:00, 10:00 - 23:00, 11:00 - 22:00

Najboljša restavracija v Kranju

Se sprašujete, katera je najboljša restavracija v Kranju, vredna vašega obiska in ki privablja naročila iz vsega mesta z okolico? To smo restavracija VIVA2GO d.o.o., ki smo z dostavo začeli že več kot 10 let nazaj.

Danes vas privabljamo z bogatim in pestrim menijem, kjer najdete pice, zvitke, solate, a la carte ponudbo, menije za najmlajše, plošče, sladice

Ni presenečenje, da so med najbolj priljubljenimi jedmi prav naše slastne pice, med katerimi so tiste sirove, mesne in vegetarijanske… Na meniju je več deset različnih pic in prav za vsak okus se najde dobra izbira.

Mnogi pa prisegajo tudi na naše kanelone, lignje, čevapčiče, testenine, ocvrte jedi…

Med ploščami pa so na voljo z jedmi iz mesa, z žara, purana, vegi…

Smo top restavracija, ki se je gostom približala tudi z dostavo in z osebnim prevzemom

Poleg slastne hrane, pa nudimo tudi odlično storitev. Naročilo namreč sprejme naše prijazno osebje, ki vam po potrebi svetuje tudi pri izbiri iz našega pestrega jedilnika, z veseljem pa vas obvesti o naših tekočih akcijah.

Jedi, ki so vam na voljo po ugodnih cenah, pripravljamo hitro, prav tako pa jih v najkrajšem možnem času dostavimo na dom ali delovno mesto ali pa vam jih pripravimo za osebni prevzem na lokaciji naše najboljše restavracije v Kranju.

V našo ponudbo pa stalno uvajamo tudi novosti, s katerimi prijetno razveselimo in presenetimo naše stranke. Da bi bili na tekočem z aktualnostmi v našem lokalu, ki se je uveljavil kot najboljša restavracija v Kranju, nas posledite tudi na družbenih omrežjih Facebook in Instagram.

Izberite nas za malico, kosilo ali večerjo tudi vi in se prepričajte, zakaj in kako smo se pri najboljši restavraciji v Kranju, VIVA2GO, uveljavili kot top ponudnik!