Nazaj na seznam zadetkov

Najboljša turistična kmetija Kojsko, Goriška Brda, Štanfel

Dobrodošli na najboljši turistični kmetiji na Kojskem v Goriških brdih, Štanfel! Pri nas se boste odlično počutili vsi, saj imamo več vrst nastanitev, od sob, do glampinga, do postavitve šotora na travniku, dobrodošli ste s prikolico ali avtodomom. Torej, razloga za odlašanje ni.

Najboljša turistična kmetija na Kojskem v Goriških brdih, Štanfel se nahaja na naslovu Podsabotin 5a, 5211 Kojsko, v idiličnem zaselku Vamorje. Locirana je v mirnem in naravnem okolju, da se vaše misli zares lahko sprostijo. Želimo si, da se naši gostje pri nas počutijo varno, udobno, sproščeno in prijetno.

Najboljša turistična kmetija na Kojskem v Goriških brdih, Štanfel vas razvaja z različnimi detajli:

  • vrhunska vina in penine,

  • hrana naših babic,

  • namestitev v sobah, opremljenih s starinskim pohištvom,

  • spanje v ljubki leseni glamping hiški,

  • organizacija delavnic za manjšo skupino,

  • praznovanje rojstnih dni, obletnic, birm, prvega obhajila...

Obiščite najboljšo turistično kmetijo na Kojskem v Goriških Brdih: Turistična kmetija Štanfel

Vabimo vas, da na najboljši turistični kmetiji na Kojskem v Goriških brdih, Štanfel okusite posebnost naše kleti: penino Lucija Rose, ki se izdeluje po klasični metodi iz izbranega grozdja. Sicer pa vam priporočamo sveža vina Merlot in Chardonnay.

Nudimo vam kulinarična doživetja. Za najavljene goste pripravimo kuhane jedi, ki so tipične za Goriška brda in so narejene po receptih naših babic. Če pa želite romantičen večer, vam priporočamo teraso, katere okolica pomirja, saj se nahaja v bližini zelenja in vode, ki sprošča.

Sicer pa se v okolici najboljše turistične kmetije na Kojskem v Goriških brdih, Štanfel nahajajo številna mesta in kraji, ki ih je vredno obiskati, kot so na primer Park miru, Muzej 1. svetovne vojne, Največji kamniti most na svetu, Casino Perla, možnosti športih aktivnosti, izkušnja vožnje s konjsko vprego po Brdih...

Vabljeni, da si naberete novih energij in prijetnih dogodivščina na najboljši turistični kmetiji na Kojskem v Goriških brdih, Štanfel!