Nazaj na seznam zadetkov

Najboljša turistična kmetija Kostanjevica na Krasu, BOŽO LEBAN

Božo Leban vas vabi na najboljšo turistično kmetijo v Kostanjevici na Krasu - Kmetija pri Uršnih. Spadamo med top ponudnike. Vas zanima, zakaj? To si preberite v nadaljevanju.

Pri nas dobite kvalitetne suhomesnate izdelke. Ponudba je pestra, izbirate lahko med kraškim pršutom, kraško panceto ter kraškim zašinkom. Sezonsko pa ponudbo popestrimo tudi s suhimi klobasami in domačo salamo. Našim strankam pa po predhodnem naročilu lahko ponudimo prato, svinjski vrat, domače klobase ali krodige (kožarice).

Na najboljši turistični kmetiji v Kostanjevici na Krasu imamo v prodaji odprta vina teran, cabernet sauvignon, merlot ter mešano belo.

Pri nas so dobrodošle zaključene skupine čez celo leto. Pripravimo lahko pogostitev do 80 oseb. Pripravimo degustacijo petih vrst vina v tipični kamniti kraški kleti ali degustacijo ročno rezanega pršuta za skupine do 30 oseb.

Vabljeni na najboljšo turistično kmetijo na Kostanjevico na Krasu!

Najboljša turistična kmetija v Kostanjevici na Krasu nudi tudi prenočišča v rustično urejenih klimatiziranih sobah s talnim ogrevanjem. Izbirate lahko med dvema sobama z zakonsko posteljo ter štirimi družinskimi sobami za štiri osebe, z možnostjo dodatnega ležišča.

Našim cenjenim gostom nudimo bogat zajtrk s tipičnimi kraškimi dobrotami, ki ha lahko prilagodimo za vsak okus.

Na najboljši turistični kmetiji v Kostanjevici na Krki smo obnovili in razširili vinograde. Odprli smo osmico, ki svoja vrata odpre dvakrat letno za deset dni in po starem običaju ponuja domače, avtentične dobrote.

V okolici kmetije imate veliko možnosti za aktivno preživljanje prostega časa:

  • jamarstvo

  • pohodništvo

  • konjeništvo

  • kolesarstvo

Ne odlašajte in nas kontaktirajte za dodatna vprašanja o najboljši turistični kmetiji na Kostanjevici na Krki. Veselimo se vašega obiska in vas vljudno vabimo.