Nazaj na seznam zadetkov

Najboljši ansambel za veselice, Ansambel STIL

Popestrite vašo naslednjo zabavo ali dogodek z najboljšim ansamblom za veselice v Sloveniji! Smo Ansambel STIL in vedno poskrbimo za pravi glasbeni užitek na vseh prireditvah.

Najboljši ansambel za veselice je sestavljen iz petih mladih fantov iz Velenja, ki smo na glasbeni sceni prisotni že vse od leta 2009. Že vse od takrat dobro vemo, kako dvigniti naše poslušalce na noge.

Naj bo vaš naslednji dogodek pravi hit, saj bo najboljši ansambel za veselice poskrbel za pravi žur

Pričarali vam bomo nepozabne trenutke, na katere bodo vaši poslušalci imeli lepe spomine. Na voljo imamo širok repertoar glasbe, saj poleg naših znanih originalnih komadov, kot so: DAJ DAJ DAJ in Le tebe bi ..., igramo tudi druge slovenske komade in dalmatinsko glasbo.

Smo res najboljši ansambel za veselice, saj bomo poskrbeli, da bo vsak gost našel nekaj po svojem okusu in ga spravili na noge.

Oddajte nam povpraševanje in si še danes zagotovite najboljši ansambel za veselice

Glasba je naša strast, zato se vsakemu nastopu posebej posvetimo in to energijo spravimo med občinstvo. Vzdušje, ki ga bomo ustvarili, se bo popolnoma prilegalo vaši veselici.

Najboljši ansambel za veselice lahko najdete po celi Sloveniji! Ansambel STIL je vedno pripravljen na pot. Ne glede na to, kje se nahajate v Sloveniji, mi bomo prišli do vas. Kjerkoli in kadarkoli lahko računate na visokokakovostni glasbeni nastop.

Naše inštrumente in seveda glasilke vedno pripeljemo s seboj. Pripravljeni bomo, kadar boste to od nas pričakovali.

Ne zamudite priložnosti, da svojo veselico naredite nepozabno. Ansambel STIL je vaša top izbira za vrhunsko glasbeno doživetje na vašem naslednjem dogodku.

Vas zanima, kje se trenutno nahajamo? Spremljajte nas preko našega Instagram profila.

Za rezervacijo in informacije o razpoložljivosti nam oddajte povpraševanje ali nas kontaktirajte preko zgoraj navedenih informacij.

Najboljši ansambel za veselice se že veseli naslednjega nastopa. Da si pa tudi že vi ogrejete vaše glasilke, prisluhnite našim pesmim.