Nazaj na seznam zadetkov

Najboljši tečaji za nohte vas čakajo pri Divine Nails

Divine Nails je znana akademija za nohte, ki v Sloveniji že vrsto let ponuja izobraževanja na poročju manikure oziroma več vrst tečajev za nohte. Namenjeni so posameznikom in posameznicam, ki želijo kariero graditi v kozmetičnem salonu in si želijo kot samostojni izvajalci dejavnosti ali zaposleni pridobiti dodano vrednost v obliki strokovnega znanja.

Zakaj tečaje izbrati v naši akademiji za nohte

Imamo znanje in izkušnje, ki jih vse delimo z vami, da postanete uspešni v poklicu. Obvladamo različne tehnike dela, ki zagotavljajo odlične rezultate, poleg tega uporabljamo profesionalne in preizkušene izdelke, ki jih lahko v naši trgovini tudi kupite.

Tečaji za nohte potekajo v manjših skupinah. Ugotovili smo, da je to najboljši način, da se posvetimo vsakemu tečajniku individualno in učinkovito odgovarjamo na vprašanja, ki se med izobraževanji porajajo.

Po končanem izobraževanju smo vedno na voljo za podporo, pomoč.

Kakšni tečaji za nohte so na voljo

Trenutno izvajamo 10 različnih programov, med katerimi je 6 dnevni bazni oziroma začetni tečaj, kjer spoznate gel in akril-gel tehnike ter pridobite teoretično in praktično znanje, ki ga nato nadgrajujte na izpopolnjevalnih tečajih.

Vsi nadaljevalni tečaji so podrobneje predstavljeni tukaj.

Kje potekajo tečaji za nohte

Showroom, trgovino in prostore za izobraževanja oziroma tečaje za nohte imamo na naslovu Prelesje 34C, 8232 Šentrupert.

Če si želite opraviti najboljši tečaj za nohte, ne odlašajte več s prijavo pri Divine Nails

Po mnenju mnogih udeleženk ponujamo najboljše tečaje za nohte. Naše edukatorke so prijazne, profesionalne, predvsem pa vedno z veseljem delijo vse male in velike skrivnosti, ki prinašajo zadovoljne stranke.

Redno spremljamo vse trende in tako v ponudbo tečajev kakor v trgovino z izdelki za nohte dodajamo novosti, da lahko pri svojem delu tudi vi ponudite najboljše.

Na tečajih za nohte poskrbimo, da bodo zadovoljne vaše stranke, za vaše zadovoljstvo pa smo pripravili tudi ugodnosti in popuste

  • 10% popust pri nakupu nad 250€

  • 15% popust za vse registrirane salone

  • brezplačna poštnina nad 100 eur!

Za dodatne informacije stopite v stik.